sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Viikonloppu tampereella!


Nyt tuli vietettyä rauhallinen viikonloppu perheen kanssa tampereella. Perjantaina ajeltiin iltapäivästä sinne ja yövyttiin ensimmäinen yö sokos hotel ilveksessä. Ilves on mukava ja tuttu hotelli, sekä erittäin hyvällä paikalla. Se ilta menikin siinä kun käytiin amarillossa syömässä ja katseltiin telkkaria. Ilta oli tosi rauhallinen. Onneksi aamulla kävin uimassa ennen töihin menoa niin sai edes jotain liikuntaa päivälle. Aamulla sitten hyvin nukutun yön jälkeen aamupalan syöntiin. Hotellien aamupalat on kyllä aivan parasta. Siellä tulee vaan yleensä syötyä turhan paljon. 

Huoneen luovutuksen jälkeen käytiin katsomassa vaimon veljen tyttären vauvaa ja vuetiin vähän tuliaisia. Sitten vielä xxl kaupassa katselee, mutta ei kummosia ostoksia tullut tehtyä. Sitten olikin jo aika mennä kohti scandic cityä, jossa oli seuraava yö. Nopeesti tavarat huoneeseen ja lenkkikamat niskaan. Naiset lähti shoppailee niin itselle jäi hyvää aikaa juoksennella. 

Pyynikin suuntaan kenkä alkoi taas lähteä viemään ja mikäpä siinä, komiathan siellä on maisemat. Lunta satoi ja pieni viima kävi, mutta ihan ok keli hissukseen juoksennella. Juoksentelin pispalanharjua ja kysyin eräältä naiselta kuuluisista pispalan portaista ja hän neuvoi minut niiden suuntaan, joten olihan ne mentävä testaamaan. Pienen hölkkäilyn jälkeen löysin portaat ja olihan ne pitkät todellakin. Paljon olen niistä kuullut puhuttavan. Pariin kertaan hölkkäilin ne ylös ja kävelin alas, kyllä syke nousi ja reidet jumitti. Sieltä sitten pyynikin kautta pikku hölkkäilyä ristiin rastiin takas hotellille, sain kokonaisuudessaan 13km hölkkäiltyä ja tuntui tosi hyvälle ja raput teki hyvää. Huoneeseen suihkuun ja odottelee naisia, että pääsee panchovillaan syömään.


Tänään taas sai mahtavan aamupalan ja sen jälkeen ajelua kotiin. Tulomatka ei mennyt ihan niin kuin strömsössä vaimon sairastelun vuoksi, mutta kotona ollaan kuiteskin. 

Illasta polkin vielä trainerilla 1h 20min ja teki kyllä hyvää. Sykkeitä ei nyt jostain syystä saanut oikein nousemaan, voi olla että vaikuttaa viikon treenit joita on ollut kuitenki yli 10h. Kroppa tahtoo väsähtää näin loppuviikosta. Watteja sai kuitenkin vedettyä välillä jopa yli 500 loivaan ylämäkeen, että kyllä tämä vielä tästä. Illan ratoksi oli vielä uintikurssi, jossa tänään uitiim vähän vapaata alkuun ja sitten treenattiin rintauintia, joka tuntuu itelle tosi hankalalle. Vaatii vaan kovaa treeniä ja itellä se vapaauinti olis kuitenkin se tärkein.

Nyt ajatukset uuteen viikkoon ja suunnittelemaan vähän treenejä.

Ei kommentteja: