sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Rentoutumista ja rauhoittumista!

Onpas taas vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoituksesta. Tässä välissä onkin kerenny tehdä vaikka mitä ja jättää osan tekemättäkin. Liikuttu on aika samaan tahtiin kuin ennenkin ja olen aloittanut myös uintitekniikka kurssin. Ja käynyt tällä viikollakin kaksi kertaa uimassa ja treenaamassa tekniikkaa, ei vielä oikein luonnistu, mutta jospa joskus.

Nyt oli sitten viikonlopun suunnitelmissa hieman rauhoittumista, rentoutumista ja lepoa. Perjantaina ajelin töiden jälkeen maille ja hämärä kerkesi taas kerran yllättää niin jouduin muuttamaan suunnitelmia sen verran, että yövyin kodassa. Tarkoitus oli olla molemmat yöt teltassa, mutta en hämärässä viitsinyt enää alkaa teltan pystytykseen. Siispä vedin ahkiossa kaikki tavarat kodalle ja tulta nuotioon. Ilta meni siinä nieriää loimuttaessa. 
Siinä ne nieriäfileet loimuttuu!

Yö meni sinänsä hyvin välillä herätesdä ja kerran piti pissillä käydä. Kodan laverit on hieman liian kapeat, mutta pystyy kuiteskin nukkumaan. Aamulla ei meinannu malttaa kömpiä makuupussisra pois kun siellä oli niin mukavan lämmin. Oli se vaan noustava kuiteskin kahvin keittoon.

Päivä meni siinä pilkillä ja verkoilla käydessä sekä tuusailtua ulkosalla. Iltapäivällä pystytin teltan, että pääsee vihdoin telttaan nukkumaan. Illasta pakkanen alkoi kiristymään ja olikin -8.5 kun kämmin telttaan ja makuupussiin. Alkuunsa makoilin makuupussin päällä ja katsoin kellon lämpömittarista paljonko lämpiää sisäilma. Mittari pysähtyi +5 asteeseen joten kyllä teltassa on reilu kymmene astetta lämpimämpää ja huomasi kyllä tuon eron, kun bokserit jalassa kävi pissillä. Teltassa sai nukuttua tosi hyvin eikä paleltanut koko yönä. Talvitelttailua pitäisi harrastaa paljon enemmän, vielä kun olisi joku kaveri kenen kanssa kävis reissuissa. Pakkailin hissukseen kamppeet kasaan ja hiihtelin ahkio perässä äitin luo kahvin juontiin. Kamppeet autoon ja kotia kohti.

Oli kyllä mahtava viikonloppu ja nyt jaksaa taas vähän aikaa kaupungin vilinää. Yritetäänpä nyt saada vähän useammin tänne kuulumisia!  

Ei kommentteja: