sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Niin se on taas vuosi mennyt. Edellinen vuosi oli itselle liikunnallisesti tod. näk. suurin ikinä. Huhtikuussa otin suunnon käyttöön ja näytti kertyneen kuitenkin yli 300h vajaan yhdeksän kuukauden aikana.

On toki kehitystäkin tullut varsinkin juoksussa jiöossa sen helpoimmin huomaa. Kävin 2014 juoksemassa paviljongin pamauksen ja aika oli 54.58 kympillä. Nyt 2015 kävin saman lenkin ja aika oli 45.43 aivan samalla reitillä, joten reilu 9min vuodessa, ei huonosti. Nyt voi kyllä myöntää että oli kaikki pelissä, ei olis parempaan pystynyt.

Tälle vuodelle on toki tavoitteita, joista suurin on tietysti meidän rynkebyn pariisin reissu. Nyt kuitenkin panostan juoksuun vielä huhtikuuhun asti ja tavoitteena saada nopeutta lisää. Yritetään kuluvalla vuodella saada kaikkien matkojen enkat uusiks. Ei pitäis olla kummonen juttu mutta tavoite kuiteskin.

Nyt noudatetaan saamaani juoksuohjelmaa jolla tähdätään puolikkaan kivaan aikaan ja samalla tietysti saa vauhtia lyhyemmillekin matkoille vetojen avulla. Huhtikuussa kokeillaan sitten miten puolikas kulkee. Yritän vielä vähän saada painoa pois jolloin juoksu helpottuu, ainakin nämä joulun tuomat suklaaöverit pois. Ei kyllä ollu siinä suklaan syönnissä mitään järkeä taas kerran.

Nyt valmistaudutaan henkisesti vapaiden loppumiseen ja huomenna arki taas alkaa. Hyvää vuoden jatkoa ja yritellään taas kirjoitella välillä jotain.

Ei kommentteja: