tiistai 8. joulukuuta 2015

Uudet imurit!

Tilasin viime viikolla uudet juoksukengät kun vanhoihin oli pohjaan tullut jo pieni reikä. Löysin http://www.oldhorse.fi/ kaupasta new balance 890 ja sain vielä edullisestikin, postikuluineen 90e. Edelliset oli 980, mutta niitä ei oldhorsessa enää ollut.
Lauantaina kävin paketin hakemassa postista ja kyllä teki mieli viiionloppuna lähteä jo testailemaan, mutta kelit oli niin heikot ettei viitsiny paljoa nokkaa ulos laittaa ja olihan tuota kaikkea muuta touhua.

Eilen illasta lähdin sitten testaamaan kenkiä pienelle hölkälle. Jo ensimmäisillä askelilla tuntui tosi hyvälle ja taas kenkä kävi kuin sukka jalkaan. Matka lähti taittuu mukavasti ja tuntui hyvälle mennä vähän reippaammin, olihan alla pari lepopäivää. Kilometrit alkoi mennä aina vaan nopeammin ja lenkistä tulikin hyvä kiihtyvävauhtinen 6km ja loppuun jäähdyttelyä 1.5km. Kengät tuntu kyllä tosi hyvälle ja kuntokin tuntuu nyt ihan ok:lle. Lauantaina taidan käydä jku:n talvijuoksussa testaamassa ensimmäisen kerran 5km ja en tiiä oliskohan mahiksia päästä alle 22min??

Ei kommentteja: