sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Hyvää ja vähemmän hyvää

Viime kirjoituksestahan onkin jo miltei kuukausi. Niin se aika vaan menee nopiaan. Ja tässä ajassa on jo taas kerennyt tapahtua monenlaista. Meillä oli Team Rynkeby Jyväskylän kanssa leiri peurungassa, jossa oli luentoja ravitsemuksesta ja kestävyysliikunnasta sekä muuten rynkebyn toiminnasta ja periaatteista sekä tietoa sylvan toiminnasta. Sunnuntaina aamu alkoi varhain aamupalalla ja klo 9 alkoi jo 2h spinning, jonka tuttavani päivi lupautui meille ohjaamaan. Tuosta voi lukea lisää päivin blogista
http://juoksevabasiliski.blogspot.fi/2015/11/team-rynkeby-spinningilla-kohti-pariisia.html?spref=fb&m=1
Itse olin vielä peurungassa pyörällä ja paluumatka oli hieman tukkoista tuon spinningin jälkeen. Mutta selviydyin.

Spinninkiä on ollut muutenkin joka perjantai ja yhtenä perjantain vedettiin 2h muuten aina vaan tunti. On ollut kyllä mukavaa ja tuntuu että saa jalkoihin lisää potkua nuista harjoituksista. Yleensä olen ollut vielä pyörällä liikkeellä ja siinä saa vielä sen vajaan 20km lisää.

Pyöräilystä vielä sen verran, että hommasin itselle maastopyörän interin alennusmyynnistä focus whistler 29er, joka on kyllä hyvälle tuntunut. Huomenna olis ensi huolto edessä ja kilometrejä tullut jo sen 300. Ja kotia hommasin trainerin johon laitoin cyclon. Nyt voi pakkasillakin polkea pidempiä treenejä. Laitellaan siitä jossain vaiheessa lisää.

Juoksu on jäänyt hieman vähemmälle spinningin toimiessa kovana treeninä, mutta on tullut kuitenkin joka viikko juostua väh. 20km. Ja tänään oltiin rynkeby porukan pk-lenkillä sauvakävelee reilu 3h umpihankea. Oli kyllä mahtava lenkki vaikkei meitä ollut tällä kertaa kuin 3 henk. Käykäähän muuten tykkäämässä meidän Team Rynkeby Jyväskylä facebook sivusta ja pääsette mukaan seuraamaan matkaa kohti pariisia.

Ja sit vähän huonommatkin uutiset. Keskiviikkona anoppini nukkui pois aivan yllättäen ja tämä on ollut kova paikka meidän perheelle, kun hän kuului todella paljon meidän oikeastaan päivittäiseen elämään. Mutta meidän elämä jatkuu ja tälläistä se elämä vaan on.

Mutta nyt yritän taas useammin laitella tekstiä ja jos tulevalla viikolla jo hiihdettäisiin👍

Ei kommentteja: