maanantai 12. lokakuuta 2015

Puolimaraton aamupalaksi!

Viime viikolla jäi juoksut ja muutenkin liikkumiset aika vähiin. Kolme lenkkiä n.28km, yks spinning ja yks pidempi pyörälenkki. Tälle viikolle olis tarkoitus hieman enemmän saada juoksua aikaiseks vaikka tietää jo että viikonloppuna tuskin tulee juostua, kun menen perjantaina maille puuhommiin.

No tämä viikko alkoi kuitenkin hyvin, aamulla ihan kevyt aamupala ja hetken kuluttua kamppeet niskaan ja hölkälle. Ei oikein ollu tarkkaa suunnitelmaa lenkistä, vaan enemmän tunteen mukaan. Alku lähti heti mukavasti rullaamaan ja musiikki soi korvissa, niin mikäs siinä oli nautiskella. Tourulan kautta satamaan ja siitä jyväsjärveä kiertämään. Eka 10km meni 5.10/km keskivauhdilla ja keskisyke 148, ei huonosti. Siitä lähtien hieman pudotin vauhtia vaikka tuokin vauhti tuntu tosi hyvälle ja helpolle. 15km kohdalla tuli mieleen, että vedetäänpä nyt sitten puolimaraton kun kulkee näin kivasti. Matka meni kyllä kokonaisuudessaan tosi hyvin ja vielä helposti vaikka aamupala oli tosi kevyt, eikä matkalla tullut otettua mitään. Sykevyö temppuili taas loppuvaiheessa, mutta kokomatkalle näytti saman 148bpm keskisykkeeks ja aika oli 1.55.25, että ei kovin huono jos oma ennätys on vajaa 5min kovempi ja nyt meno oli kyllä kevyttä. Luottavaisin mielin vielä joskus alle 1.45 puolikas. Nyt vaan laadukkaita treenejä ja myös palautuminen.

Huomenna aamulla pääsen hierojalle ja vähän katsottava tunteen mukaan menisinkö spinninkiin illalla. Salilla kyllä meinasin vähän vatsoja ja selkää käydä tekemässä, jos kerkeän aamusta. Keskiviikolle olis tarkoitus vetoja 10x400m kentällä, ellei mahdoton keli. Tällä viikolla hyvät treenit ja ens viikko kevyesti kohti wihan kilometrejä!

Ei kommentteja: