keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Liikkumisen riemua!

On se vaan niin kivaa harrastella liikuntaa. En olis todellakaan uskonu esim. 10v sitten, jos joku olis sanonu minun harrastavan näin paljon liikuntaa, mutta niin ne asiat muuttuu tai ihmiset.

Eilen oli tass spinning illalla ja tällä kertaa ei ottanut ihan niin koville, mutta tuntui kuitenkin. Kyllä taas hiki virtasi ja tuntui oikein alusta asti kuinka kroppa kiittää ja nauttii kun saa vähän rääkkiä. Luulis tosiaan keväällä olevan kampien pyörittämisen vähän kevyempää talven spinninkien jäljiltä. Mutta sehän selviää sillon.

Tänään oli sitten vuorossa vähän vetoja radalla. Suunnitelmissa oli 10×400m n.4min vauhtia eli 1.36/kierr. Menin palokan kentälle viiden jälkeen, eikä taaskaan muita näkynyt, sai ihan rauhassa hölkötellä. Alkulämpö 3km kevyttä ja sit piti vielä kävästä kirjastossa hotelli helpotuksessa, kun ei tuntunu ovet olevan auki kentän pukuhuoneisiin. Ja sittenpä itse vetojen pariin. Hyvin lähti askel tullaamaan ensimmäisestä vedosta lähtien ja palautukset oli 2min kävellen. Kaikki vedot tuntu hyvälle ja olis jaksanu jatkaa vetoja reilusti pidempääkin. Kierros ajat oli 1.29- 1.35 joten vähän suunniteltua kovempaa. Keskisykkeet pysyi n.150bpm kohdilla vedoissa ja palautuksissa laski noin 100bpm. Kokonaisuudessaa tosi hyvä ja laadukas treeni, näitä lisää.

Huomenna ehkä ihan kevyt hölkkä ja perjantaina olis team rynkebyn spinning ja sen jälkeen maille saunaan👍

Ei kommentteja: