maanantai 21. syyskuuta 2015

Omatoiminen cooper

Tänään töissä hauduttelin ajatusta jostain vähän nopeammasta, eikä välttämättä niin nautinnollisesta juoksusta. Aivan liian harvoin tulee mentyä pois omalta mukavuusalueelta. Tänään oli tarkoitus mennä. Pikku hiljaa ajatus selkeni ja päätin mennä palokan kentälle testaa omatoimisen cooperin. Edellinen "juostu" joskus 1998 armeijassa eikä varmaan menny edes 2000m.

Töiden jälkeen kotona pari leipää ja taisin vähän nukahtaa sohvallekin. Kamppeet päälle ja autolla palokkaan ennen vesisadetta.

Kentällä ei näkynyt muita joten alkulämpöä heti hölkkäämään, keli oli aivan pilvessä ja näytti sille että alkaa satamaan. Alkulämpöjä sen 2km ja vielä pienet venyttelyt. Takki pois päältä ja romppeet pois taskuista. Kello nollille ja menoks. Alku tuntui heti että tais lähtee vähän ylikovaa ja löysäsinkin pikkusen ehkä, ainakin oli tarkoitus. Eka kilometri meni alle 4min ja sitten alkoi hieman vauhti hiipua. Vähän yllätyin että meni kuitenkin noin helpolla, kun nuoruuden cooperit on ollu mitä millonkin, ikinä ei varmaan 2000m oo saanu rikki. Tavoite kyllä oli että reilun 3000m olis pitäny saada. En tiiä sitten painoko tuo viikonlopun 160km pyöräilyä ja metsässä olemiset, olisko ilman niitä menny 30m enemmän??

Nyt vaan lisää hyviä laadukkaita treenejä niin eiköhän se oma salainen haave vielä toteudu cooperissa. Muutama pk-lenkki vielä tälle viikkoa ja lauantaina sitten happojuoksu vaajakoskella. Saa nähä kuinka hapottaa😊

Ei kommentteja: