keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kevyempää viikkoa vietetään

Tälle viikolle oli vuorossa hieman kevyempää juoksun suhteen. Maanantai oli ihan huilausta ja eilen illasta kävin vähän vetoja ottamassa. Tyttö lähti ratsastustunnille niin kerkesin sillä aikaa vähän tekemään vetoja. Tarkoituksena oli 1×2000 + 3×1000/3min.  Aika kylmiltään lähdin ekan vedon tekemään ja heti tietysti sen 2000m pois alta. Meno oli yllättävän kevyttä edellisen viikon jäljiltä. Oikea pohje vähän oli vaivannu maanantaina ja enimmäkseen vaan ollut leposärkyä. Sykkeet lähti suht hyvin nousuun ja aika kevyesti loppujen lopuksi meni eka pidempi veto, eikä nyt ihan kaikki ollut kyllä pelissäkään. Loppuun vielä se 3×1000m ja nekin meni yllättävän hyvin ja mikä parasta niin vauhdin sain pidettyä aika tasaisena ja muutenkin ihan ok vauhti. Loppuun kevyttä palauttavaa hölkkää kotiin ja venyttelemään.

Nyt oon ottanut ohjelmaan ienet nopeat venyttelyt heti lenkin jälkeen pihassa. Kestää kokonaisuudessaan ehkä 3min, mutta tuntuu kyllä hyvälle. Etu- ja takareisi, pohkeet ja pakarat ei oo paharasti.

Tänään oli sitten vuorossa hieroja töiden jälkeen ja teki välillä tosi kipeetä mutta kuiteski hyvää. Pohkeet oli aika tukkoiset ja niska- ja hartiseutu jota ei olekaan pitkiin aikoihin hierottu. Kyllä kohta on vetreä vanha mies. Seuraava hieronta sitten parin viikon päästä ennen pirkan hölkkää.

Huomenna meinasin töiden jälkeen pyöräillä maille viikonlopun viettoon. On varmaankin itselle viimeinen pidempi pyöräilyreissu tälle syksylle, jos ei mahottomiin jatku nämä lämpöiset kelit. Saa rentoutua koko viikonlopun aivan rauhassa kun vanhuksetkin on pohjosissa ruskareissulla. Vois saunoa, lenkkeillä, tehä koulujuttuja ja vaan nauttia hiljaisuudesta. Sunnuntaina sitten polkea takasin kotiin hyvissä ajoin niin kerkiää kstsomaan tytön tanssiesitystä kaupungin teatterille. Pitäs yrittää tänään laittaa vielä pyörään tarakka paikoilleen ja etsiä laukut valmiiks ja tietysti tavaroita pakkailla että pääsis ajoissa liikkeelle huomenna.

Ei kommentteja: