keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Hyvät suunnitelmat

Nyt on tällä viikolla tarkentunu jo mukavasti vähän ensi kesällekin tekemistä. Pääsin vielä ystävän vinkin avulla mukaan rynkebyn jyväskylän tiimiin.  http://www.team-rynkeby.fi/
Kun tykkään pyöräillä muutenkin ja varsinkin nyt kun saa tehdä sen hyvän asian puolesta. Kerätään syöpää sairastaville lapsille rahaa sponsoreilta, ja ne menevät suoraan ilman välistävetoja oikeaan tarpeeseen. Heinäkuussa sitten poljetaan jyväskylästä pariisiin. Aivan mahtava reissu tulossa. Itse kustannetaan omat menot joihin toki yhteistyökumppanit antavat alennusta.
Tässä porukalla treenaillaan ja pidetään joitain tempauksia joilla vois kerätä rahaa lahjoitukseen. Jos tulee mieleen hyviä sponsori ehdokkaita niin kannattaa vinkata. Netistä löytyy kyllä tietoa sponsoroinneista.

Ja sittenpä muuten kuulumisiin. Eilen kävin ottaa vetoja 5×1000m/3min ja ihan mukavasti kulki. Oli ensimmäinen lenkki tuon lauantain happojuoksun jälkeen ja vähän takareidet tuntui kiristävän. Kaikki vedot meni n.4min pintaan. Ens viikolla vois kokeilla jonkun 10×400m vedot jos sais vähän taas vauhtia nostettua pykälän lisää. Juoksun jälkeen nopeet venyttelyt ja suihku ja siitä suoraan hierottavaks. Täytyy myöntää ettei ehken paras yhdistelmä heti lenkin jälkeen. Mutta hyvää teki kuiteskin kun jalkoja kevyemmin otettiin. Pakarat oli molemmin puolin tosi jumissa, eikä tietysti ihme lauantain juoksun jälkeen. Alaselkä oli myös vähän heikossa kunnossa, mutta nyt tosi hyvä.

Näin se viikko on lähteny liikkeelle ja huomenna olis tasavauhtinen reippaampi n.8km + verr. likimain 150 keskisykkeellä. Ei mukavuusalueella, mutta totutellaan. Ja huomenna suunnittelee ensimmäistä tiimin kuntoleiriä.

Ei kommentteja: