keskiviikko 19. elokuuta 2015

Ptkästä aikaa aamulenkki!

Tänään aamulla heräilin taas seitsämältä tekemään tytölle aamupalaa ja muita aamutouhuja laittelemaan. Ite en vielä viitsiny syödä kun meinasin lähteä aamulenkille samalla kun saatan tytön kouluun. Mittari näytti lämpötilaks +8 kun siinä laittelin kamppeita päälle ja niin tui sitten laitettua pitkät trikoot ja takki, lippis ja hanskat käteen. Käveltiin koululle se vajaa 2km, eikä ollut vielä yhtään kuuma. Aurinko paistoi jo pilvettömältä taivaalta ja katselin vähän pitkään kun monet meni ihan shortseissa ja t-paidalla, olinko taas laittanu liikaa päälle. No sain tytön koulun portille ja siitä sitten hölkälle.


Totuus valkeni jo alle kilometrin matkalla. Oli aivan tyyntä ja lämpötila nousi tousi nopeesti. Oli jo hiki ja mietin että miks laitoin näin paljon vaatetta. Suunnistin tuomiojärven rantaan ja sieltä palokkajärven rantaan josta siten kotiin. Lenkki kulki alun nihkeyttä lukuunottamatta tosi hyvin ja kyllä nää aamulenkit on vaan ihan parasta. Lähtee päivä hyvin käyntiin, eikä päivän köpöttelyt paina jaloissa. Kenkä liikku tosi hyvin ja takki ja lippis oli aivan märät, hanskat otin pois kädestä jo alkumatkasta. Suunto näytti kotona matkaks 6.5km ja keskivauhti oli n.5.40/km ja sykkeet 141. Ihan ok lenkki. Huomenna jos taas sais itsensä kaivettua aamusta lenkille ja saattais taas tytön samalla kouluun. Lähtis taas päivä hyvin käyntiin.


Huomenna onkin sitten iltapäivästä lähtö kolille patikoimaan. Tarkoituksena olis kiertää herajärven kierros. Huomenna ajetaan perille ja nukutaan yö auton vieressä, josta perjantai aamuna lähdetään sitten vaeltelemaan. Kyllä odottaa jo kovasti tuota reissua, kun ei koko kesänä ole tullut käytyä vaeltamassa. Reitti on ilmeisesti n.55km ja sunnuntaina ollaan jo aamusta takasin autolla, josta tarkoitus mennä vielä kylpylään ja sitten pääseekin o taas yövuoroon töihin.


Päivittelen iltaisin päivän kuulumisia kolilta, jos vaan puhelimessa on kuuluvuuksia. Pysykäähän "kuulolla"!

Ei kommentteja: