torstai 13. elokuuta 2015

Perus arkea ja suunnitelmia.

Viime ajat on menny aivan perus puuhissa. Töitä painettu tehtaalla ja iltaisin vähän hierontoja ja pientä puuhastelua kotosalla sekä tietysti vähän juoksentelua. Lenkit on menny ihan mukavasti ja kilometrit on ollu sen n.50km/vko, että ihan kohtuullista. Välillä tuntuu, että pitäis hieman enemmänkin saada, mutta ei aina kerkeä eikä ole kyllä jaksanutkaan ihan joka ilta käydä.


Syksyn kouluihin en nyt päässy edes avoimeen jonne oli paikat jo täynnä, niinpä ilmottauduin jäsenkorjaus koulutukseen, joka alkaa suolahdessa lokakuun lopussa. Jäsenkorjaus on kiinnostanut itseä jo pidemmän aikaa ja saan samalla paljon hyvää tietoa ja tekniikkaa hieronnan lisäksi. Koulutusta on neljä viikonloppua vuodessa ja aika paljon täytyy tehdä hoitokertoja, mutta eiköhän ne saa yhdistettyä hierontojen yhteyteen. Mielenkiinnolla odotan kyllä tuota koulutusta.


Ensi viikolle onkin tulossa sitten pieni patikointi retki kolille, jossa olisi tarkoitus kiertää herajärven kierros n.50km. Muutama yö teltassa ja nauttia lunnosta. Ei olekaan ennen tullut  käytyä kolilla vaeltelemassa, mutta todella paljon olen kuullut positiivisia kokemuksia tuolta reitiltä. Korkeuseroja kuulemma on sielläkin, mutta sehän tekee vaan hyvää. Vielä vähän haaveilen, jos pääsis syksyllä vielä käymään pohjosissa yhden vaelluksen, kun tänä kesänä nuo tavan vaellukset on jäänyt tekemättä. Haaveissa olis vähän tuo hetta- pallas väli, olis ainakin hienot maisemat ja samalla sais vähän hahmotettua tuota nuts pallas- juoksua, että olisiko siihen mitään mahdollisuuksia ensi kesänä. Mutta katsotaan mille kelit syksyllä näyttää ja onko mahiksia saada vapaata töistä.

Ei kommentteja: