sunnuntai 2. elokuuta 2015

Nyt ei hyvältä vaikuta!

Eilen oli taas ihan vauhdikas päivä. Oli yksi olkapään- ja yksi polventeippaus sekä yksi jalkojen hieronta. Vähön tein tietokone hommeleita huonossa asennossa ja nousin ylös niin vihlas alaselkää aivan mahottomasti. Buranalla sain vähän asettumaan ja kun olin suunnitellu mustikan keruu reissua niin olihan se mentävä. Metsässä kun kyykki vielä reilun kaks tuntia ja sain muuten kaks ämpärillistä kerättyä siinä ajassa, niin johan oli muuten selkä kipee ja jumissa. Illasta yritin venyttää ja rullailla yms, mutta ei mitään apua. Aivan mahoton särky kun vähän heilahtaa.

Yö meni lattialla "nukkuessa", pieniä pätkiä sai nukuttua, mutta aina kun heilahti niin heräs kipuun. Tänään ei oo tuntunu kyllä yhtään paremmalle enkä oo saanu vielä edes sukkia jalkaan. Pitää vähän kahtoa vielä tilannetta, että pystyykö menee yövuoroon töihin vai lähenkö käymään päivystyksessä.

Tässä oon samalla miettiny sitä hcm että miten sen kans tekis. Ei tälle viikollekaan saanu ku vajaan 50km juoksua ku viikonloppu meni nyt tällei. Ja tuntuu ettei tuo juoksu nyt oikein luista toivotulla tavalla eikä kiinnostais uutta +4h aikaa lähtee juoksee. Jos luovuttais oman ilmottautumisen jollekin muulle ja keskittyis ite vaan treenaamiseen. Kuukautta myöhemmin olis finlandia tai tallinna. Olisko jollain lukijalla kiinnostusta hcm kohden??

Ei kommentteja: