tiistai 4. elokuuta 2015

Nyt alkaa näyttää paremmalta!

Nyt on oma osallistuminen hcm:lle myyty. Meni helpolla kaupaks netin välityksellä jo viikonlopun aikaan. Ei kerenny olla myynnissä kuin ehkä 5min. Itellä ei ollu oikein hyviä treenejä alla niin ei viitsinyt lähteä enää uudestaa samaa aikaa juoksemaan, kun tuntui kyllä sille ettei neljän tunnin alitukseen olis ollut mahdollisuuksia. Onhan noita juoksutapahtumia tulevaisuudessakin.


Maanantaina kävin sitten juoksemassa reilun 12km, kun selkäkipu alkoi hellittää ja sain kaverin lähtemään pyörällä mukaan juttuseuraks. Juoksu kulki nyt sitten todella hyvin ja sykkeetkin oli nyt siellä aivan normaalissa. En tiiä oliko tuo juoksun kulkemattomuus nyt sitten päänsisäistä vai mistä lie johtui?? No mutta nyt treenataan ja ollaan sitten oikein iskussa kun sen aika on.


Tänään sitten oli tarkoitus lähteä vähän vetoja kokeilemaan, että mille ne maistuu taas pienen tauon jälkeen ja vielä näin yövuoro viikolla. Ennen lähtöä tein sykemittarilla vielä pikapalautumistestin ja olin 100% palautunut ja syke oli matalimmallaan 47, ei ikinä ole noin alhaalla ollut vielä. Ja sit lenkille. Alussa vajaa 2km ihan kevyttä hölköttelyä jonka jälkeen 5*1000/3min palautus. Vedot meni tosi rennon oloisesti ja vauhtikin oli ihan kohtuullista ja mikä parasta niin pitkästä aikaa sykekin nous päälle 180. Lenkille tuli kokonaisuudessaan mittaa 10km ja oli kyllä hyvän tuntuista menoa koko ajan. Antoi taas luottoa tähän omaan tekemiseen ja motivaatio lisääntyi taas. Nyt täytyis ottaa vielä ihan kevyttä pk:ta ja yks vk lenkki ainakin tälle viikkoa. Jos tulevaisuudessa sais joka viikolla tehtyä vetoja, pk:ta ja vk:ta. Yrittää saada laadukkaampia treenejä ja vaikka pikkusen vähemmän kilometrejä ja vielä kun sais taas sen salin yhdistettyä tähän touhuun. Edellisestä salitreenistä alkaa olla jo varmaan puoli vuotta vaikka salikortti kyllä olis.


Nyt täytyy toivoa vaan, että treenit jatkuis hyvinä ja sais vähän vauhtia lisää ja sykettä alas niin taas motivaatio vaan lisääntyis!!

Ei kommentteja: