sunnuntai 23. elokuuta 2015

Herajärven kierros the end!

Viime yönä ei tullut hirveesti nukuttua. Eilinen selkäkipu ei sitten helpottanutkaan vaan yöaikaan tuntu lisääntyvän. Pieniä hetkiä tuli nukuttua välillä kun löytyi hyvä asento, mutta vähän heilahti niin heti vihlas.

Porukkaa tuli illalla ihan mukavasti lakkalaan yöpymään. Aamulla oli jo yhteensä viisi telttaa ja kaksi nukkui riippukeinuissa. Myö noustiin ennen seiskaa aamupalan tekoon ja pakkailemaan. Matkaan lähdettiin kasin aikoihin. Matkaa ei ollu tälle päivää ku vajaa 5km. Ja reitti oli tosi tasaista edellisiin päiviin verrattuna.

Vielä ennen kivisalmea oli vesistön ylitys kapulalossilla, jotka on aina mukavia ja hienoja elämyksiä. Autolla oltiin ysiltä ja kamppeita autoon ja puhasta vaatetta päälle. Kyllä tuntu erikoiselle laitella farkut jalkaan. Ja muuten selkäkipua ei tuntunut yhtään kävellessä, liike auttaa.

Kiviniemestä lähdettiin ajelee kohti kolin porttia, jossa nautiskeltiin munkit ja kahvit, oli muuten hyvää. Sitten oli aika kruunata reissu ja kolin kylpylään.

Sinnehän mennään ylös maisemahissillä, josta on ihan kivat maisemat, eikä matka kestä ku ehkä minuutin. Kylpylässä en ollut ennen käynyt, mutta kehuja olin kyllä kuullut paljon. Kassalle maksettiin kylpylämaksu ja saatiin pyyhkeet sekä kiulu jäillä ja jokaiselle kaksi pulloa juomaa sekä lasit.

Korteilla päästiin pukuhuoneeseen uikkarit vaihtelee ja siitä kylpylän puolelle. Sieltähän löytyi ulkopaljuja mahtavalla näkymällä ja sisältä poreallasta ja kylmäallasta. Saunoja oli kolmea erilaista ja suihkuja monenlaisia. Kylmä ja kuuma teki kyllä hyvää, tuntui että jalat palautu hyvin. Reilu kaks tuntia meillä meni kylpylässä välillä rentoutumishuoneessa hedelmiä syöden ja juomia juoden. Suosittelen kyllä paikkaa kaikille.

Nyt suunta kotiin ja tänään vielä yövyoroon. Nyt voi alkaa suunnitella uutta reissua, on tää niin kivaa!

Ei kommentteja: