perjantai 17. heinäkuuta 2015

Tökkii tökkii!

Nyt tuntuu ettei juoksu oikein suju. Keskiviikko oli välipäivä ja eilen tein lyhyempiä vetoja 2x(5×200m)+2×400m. Ei oikein nuo vedotkaan mennyt rennon oloisesti vaikka vauhti oli sen 3.30-4.20/km. Saattoi tuo tietysti johtua vielä aivan päivän istuskelusta kun ajettiin oulusta kotiin ja vielä ylivieskan kautta. Sykkeen sai kuitenki suht hyvin nousemaan vaikka muuten meno ei tuntunut normaalilta.

Tänään oli aamusta ja aamupäivästä kaikkea touhua kotona niin lenkki jäi taas iltaan. Pikkusen vajaa 8km hölkkää n. 6.20/km ja sykkeet oli kuiteski päälle 140. Ei tuntunu muutenkaan oikein meno hyvältä.

En tiiä miks se näin tökkii. Olisko vielä palautuminen pyöräilystä kesken vai onko taas tauon jälkeen tää alku vaan nihkeää. Huomenna kokeillaan taas ja jos yrittäis vaikka hieman haaveiltua maravauhtia kovempaa vaikka joku 7km.

Sunnuntaina olis taas lähtö reissuun. Tällä kertaa visbyn risteily. Lähdetään pienellä porukalla juhlimaan äidin 60v synttäreitä. Tarkoitus olis ottaa myös lenkkikamat mukaan niin maanantaina vois käydä hölkkäämässä visbyssä aamulenkin. Nyt täytyy vaan toivoa että alkais kulkemaan ja sais hyvät treenit ennen seuraavaa kovaa koitosta. Laitetaanpa loppuun muutamia kuvia vielä edelliseltä reissulta.

Ei kommentteja: