sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Tästä se taas lähtee!

Vähän vanhoja treenejä katellessa huomaskin, että edellisestä juoksulenkistä oli melkein 3vkoa. Tänään lähdettiin perheen kanssa vähän reissuun ni olihan se otettava lenkkikamppeet mukaan.

Tultiin tuurin kautta seinäjoelle sokos hotel vaakunaan. Pientä löhöilyä ja sit oli lenkin aika. Neiti 6v epäili kovasti, että osaanko enää juosta kun edellisestä lenkistä on niin kauan.

Uusilla seiduilla on aina mukava ja tietysti oma jännityskin lähteä lenkille kun ei tiedä minne eksyy. Alku lähti mukavan oloisesti liikenteeseen ja kilometrit taittui reiluun viiteen minuuttiin ja syke pysyi n.120. 3km jälkeen sykkeet alkoi nousta sinne n.150 samalla vauhdilla. Vähän ennen hotellia otin vähän vetoa 3.30/km vauhtia ja tuntu tosi hyvältä, sykekin nous päälle 170 ja teki tosi hyvää. Eka lenkki pitkään aikaan ja hyvälle tuntu kokonaisuudessaan. Huomenna juostaan sitten oulussa kun suunnataan power parkin kautta sinne. Eiköhän se juoksu taas tästä lähe kulkemaan ja suunta kohti hcm ja alle 4h! Siinä sitä työmaata riittää!!

Ei kommentteja: