maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tänään oli vuorossa vetoja!

Aamulla heräiltiin seinäjoelta ja aamupalan jälkeen suunnaks powerpark. Siellähän sitä sai hyvin useamman tunnin kulutettua ja neiti pääs vähän laitteisiin. Ite tuli neidin kans käytyä tukkijoen tapaisessa ja hyvinhän ne kamppeet kastui.

Powerparkista sitten suunnaks scandic oulu, jossa olisi majoitus seuraavat kaksi yötä. Perille päästiin vähän kuuden jälkeen ja oikeastaan saman tien kamppeet vaihtoon ja lenkille. Keli oli mahtava, aurinko paistoi ja pieni tuuli kävi.  Alkuun mukavan kevyttä verryttelyä n.5.50/km parin kilsan verran ja sitten intervalli ajastin käyntiin. 1000m vetoja 3min palautuksella 5kpl.

Nallikarin suuntaan lähdin keskustasta ja vedot lähti mukavan oloisesti rullaamaan ja kevyen oloisella askeleella. Vähän harmitti kun vauhdista ei ollut tietoa, kun en ole muuttanut intervallin aikaista näkymää. Nyt näkyy vaan vedosta jäljellä oleva matka tai palautuksen aika ja vedon/palautuksen lukumäärä. Ei ollu sykkeestä eikä nopeudesta mitään hajua, mutta hyvältä tuntui niin täyty vaan jatkaa samaan tyyliin. Vetoja tein sen 5kpl ja sitten palauttelin takaisin hotellille. Kokonaisuudessaan 10.8km lenkki. Vedot meni aika tasaseen 4.30-4.40/km aikaan ja sykkeet oli sen 165-178 eli pääs aika hyvin jo korkeammalle alueelle.

Huomenna samoissa maisemissa ehken joku 5km tasaista kovempaa jos jalat vaan yhtään sille tuntuu. Nyt tuntuu vähän, että pohkeet meni jumiin. Voihan ne palautua kun istuu huomenna taas autossa kun käydään ranualla katsoo eläimiä. Mutta kyllä se juoksu tästä taas lähti käyntiin!!

Ei kommentteja: