maanantai 6. heinäkuuta 2015

Saanan rinteillä käynti!

Viime yö oltiin vielä kilpisjärvellä retkeilymajan mökissä. Aamulla aamupalan ja pakkailutouhujen jälkeen mökin luovutus ja suunnaksi saana. Minun hakuporukka lähti kanssa kävelee vähän saanalle. Tytön 6v kanssa mentiin hissukseen hänen ehdoillaan ja pysähdeltiin syömään eväitä ja huilailemaan kun siltä tuntui. Tytölle kovin oli 743 rappusta peräkkäin. Siitäkin saatiin mielenkiintoista kun piti laskea rappuset ja aina 50 jälkeen pysähdyttiin.

Rappusten jälkeen maasto oli pääosiltaan kalliota joka oli näin kuivalla kelillä hyvää kävellä. Tytön kanssa ei ihan huipulla käyty kun hän halusi kääntyä pois päin. Huipulle ei olis ollu enää paljoa, mutta parempi näin jos sille tuntui. Muut jatkoivat huipulle asti. Me tytön kanssa välillä makoiltiin kalliolla ja katseltiin maisemia niin jaksettiin hyvin alas asti. Maisemat oli kyllä aivan mahtavat ja ensi kerralla täytyy käydä perillä asti. Yksi nuorehko nainen kävi hölkkäilemällä huipulla ja sitä olis kyllä ollu itsekin mukava testata, olis saanu keuhkot auki.
Mutta nyt oli vähän palauttelu reissu pyöräilyn jälkeen.

Muut kun saapuivat autolle niin lähdettiin ajelee kotia kohti. Ja jäätiin yöks ylläkselle josta huomenna suunnaks haaparanta ja candy world. Katsotaan sitten ajetaanko kotiin asti jo huomenna vai ollaanko vielä yö matkalla. Kotona aloitellaan taas juoksemaan ja reilu kuukausi niin se olis hcm eikä mies ole kunnossa vielä. Vaatii vaan treeniä, treeniä ja treeniä!!

Ei kommentteja: