tiistai 28. heinäkuuta 2015

Paluu hölkälle!

Tänään pääs taas takaisin juoksun pariin aamusta. Kelikin oli ihan ok, noin parikymmentä lämmintä ja aurinko paistoi. Ohjelma näytti että 9km olis tänään vuorossa. Niinpä lähdin hissukseen hölköttelee ja meno tuntuikin ihan mukavalta ihan alusta alkaen. Vauhdit oli siinä vähän reilun 6min/km. Sykkeet oli ehkä hieman korkealla ja voi tietysti johtua taas viikon juoksemattomuudesta tai kun painoakin on tainnut tulla hieman lisää kesän aikaan. Jospa tämä meno tästä nyt tasoittuisi.


Tuli juoksenneltua vähän kaupunkia ristiin rastiin ja loppuun päin hieman kiristin vielä tahtia ja parhaat kilometrit meni n.5.20/km, mutta siellä kyllä sykkeet oli jo korkealla. Kokonaisuudessaan tuli se 9km ja keskivauhti 6.02/km syke tosin 150bpm. Huomenna täytyy kokeilla mille meno sitten tuntuu, jos aivan kevyttä pk:ta menis.


Tänään lähti oma ambit3 ups miehen matkassa huoltoon, kun ei enää suostunut näyttämään korkeutta, ilmanpainetta eikä lämpötilaa ja yks nappikin välillä vähän temppuili. Toivottavasti sais äkkiä takasin. Pitää huomenna testata, että saako tuon puhelimen movescount version jotenkin yhdistettyä sykevyöhön jolloin sais sitä kautta treenit talteen. Eihän sitä osaa enää juostakaan jos ei myöhemmin saa tarkasteltua speksejä. Se on vaan jotenkin niin mukavaa seuratasykkeitä ja vauhtia etenkin.


Mutta tässäpä on ollut kaikenlaisia haaveita taas ensi kesää silmällä pitäen, mutta annetaanpa vielä vähän hautua ajatusten ja katsotaan kuinka tuo hcm onnistuu reilun kahden viikon päästä. Vähän kyllä jänskättää kun on nyt jääny juokseminen aika vähiin, muuten kyllä tullut liikuttua. Nyt jos sais edes nämä pari viikkoa hyvää laadukasta treeniä alle niin eiköhän se siitä. Mutta en usko että alle 4h on mahiksia kun ei oo tullu vk:ta oikein vedettyä. Sen näkee sitten kuinka äijän käy!

Ei kommentteja: