torstai 30. heinäkuuta 2015

Joskus se vähän tökkii!

Eilen oli taas semmonen aamulenkki, että paremminkin olis voinu mennä. Aamu itsessään meni oikein mukavasti ja siinä kymmenen aikoihin päätin lähtee heittää noin 10km lenkin ihan pelkkää pk:ta. Oma ambit lähti tiistaina huoltoon joten laitoin puhelimen movescount sovelluksen käyntiin jonne osasin myös yhdistää sykevyönkin, kaikki meni tosi hyvin.


Alku lähti rullaamaan tosi kivasti, eikä tullut kateltua sykkeitä eikä vauhtia kun puhelin oli spibeltissä. Matkaa taivallettiin enemmän tuntuman mukaan ja hyvälle tuntui. Pari kilometriä kun pääsin niin lokkihan tietysti lenti yli ja kuinkas ollakaan kakki suoraan mun päälle. Vähän meinas kirosanoja tulla, mutta ei sille voinu kun nauraa. En usko että tähtäs kuiteskaan. No matka jatkui tästä vastoinkäymisestä vahvistuneena ja taas parikilometriä niin alko verta vuotamaan nenästä. Ja eihän mulla tietänkään just tällä reissulla ollu paperia mukana. Vähän ajan päästä oli jo koko naama ja kädet ja paitakin vähän veressä. Vastaantulijat katsoi aika pitkään, että mikähän teurastaja tuo on. Juoksentelin kuiteskin aivan samaa tahtia ja kun tulin tuomiojärven rantaan, niin kävin kioskilta hakemassa pari paperia jolla sain vähän naamaa puhtaammaks. Ja taasen matka jatkui. Meno tuntu hyvälle ja kevyelle. Pienen lenkin heitin vielä kaupungin kautta ja saavuin kotikadulle niin aloin ottamaan puhelinta pois spibeltistä niin kuinkas ollakaan putos suoraan kulma edellä asvalttiin. Tottahan toki näyttö laidasta laitaan halki eikä sillä tehny enää mitään. Nyt ei tullu edes kirosanoja, nauratti vaan. Loppu matkan kävelin ihan rauhassa kotiin.


Löysin kotoa yhden vanhan puhelimen jonka sain toimimaan niin pystyipähän soittelemaan. Töihin lähin jo aikasemmin ja kävin viemässä puhelimen huoltoon, että vaihtavat uuden näytön. http://www.huoltokukko.fi/ toimi todella hyvin ja olisinkin saanut jo tunnin päästä puhelimen takaisin, mutta kerroin hakevani seuraavana aamuna, kun nyt olin jo töihin matkalla. Loppu päivä sujuikin ilman kummempia tapahtumia vaikka jo hivenen mietitytti että mitähän vielä. Lenkillä oli kaikenlaista tapahtumaa kyllä, mutta silti lenkki kulki tosi hyvin ja siitä tuli hyvä mieli. Eniten ehkä harmittaa, etten saanu dataa ylös tuolta lenkiltä. Kartasta vähän mittailin ja ehken noin 11km tuli matkaa. Täytyy juoksennella sama lenkki uudestaan niin saa tarkennuksen.


Tänään oli aamulla kello soimassa setsemältä, että lähen oikein aamulenkille. Kello soi hyvin, mutta ei jaksanu kyllä millään nousta. En tiiä miten nykyään väsyttää aina aamusin niin mahottomasti. Onkohan lomalla vielä vaikutusta kenties?
Niin se jäi lenkki tänään tekemättä aamulla kokonaan, kun itselle tuli asiakas jo kyymeneltä ja itellä oli hieronta sitten jo 12.15. Ei ole ite tullut käytyäkään hieronnassa sen pyöräreissun jälkeen ja tuntuihan nuo paikat olevan hieman jumissa. Jospa se tästä nyt vetristyis. Oman puhelimenkin sain huollosta ja tulihan sille pudotukselle hintaa nyt se 199e. Nyt täytyy vaan pitää paremmin kiinni puhelimesta. Tänään olis tarkoituksena juosta illalla vielä kymmenen jälkeen töistä kotiin ja jos kiertäis vielä jyväsjärven, aivan kevyttä pk:ta näin hieronnan jälkeen. Huomenna sitten taas juosta aamusta ja vois yrittää vähän kovempaa, joko vetoja tai joku 8km vk-lenkki. Eiköhän tämä tästä vielä iloks muutu. Tod. näk. ens viikolla saan jo ambitin takaisin käyttöön.

Ei kommentteja: