lauantai 13. kesäkuuta 2015

Pyöräilyä kohtuudella!

Tämä viikko ei liikunnallisesti ole ollut aivan mahdoton, jäänyt ehken jopa liiankin vähille. Juoksua kolme lenkkiä ja yhteensä vaan noin 16km ja huomenna vielä pieni kevyt pyrähdys. Pyöräilyä on tullut tällä viikolla yhteensä noin 250km.

Maanantaina ja keskiviikkona kävin jypsin yhteisillä kuntolenkeillä. Kyseisillä lenkeillä edetään tosi rauhallisesti. Maanantaina oli noin 28km ja avg. N.17km/h ja keskiviikko 40km ja avg. N.20km/h.

Itsellä oli tarkoitus mennä viikonlopuks maille puuhommiin, mutta meillä oli hieman mahatautia viikolla liikenteessä niin en sitten viitsiny lähteä pöpöjä kylvämään. Tuli vietettyä viikonloppu kotosalla.

Tänään kävin aamulla katsoo laajavuori mtb lähdön killerillä ja samalla ostin itselle jypsin seuravaatteita ajotakin ja -housut. Pitihän niitä lähteä sitten testaamaan kun kelikin oli hyvä. Kävin kiertää jyväskylä- laukaa- hirvaskangas- jyväskylä lenkin. Matkaa tuli kokonaisuudessaan 80km ja keskivauhti oli 25.4km/h eikä tosiaan kiirettä tullut pidettyä. Viimesen 30km ajoin uudet kamppeet päällä kun näytti että alkais satamaan, mutta ei onneks osunut kohdalle.

Itsellä on ollut tässä suuria suunnitelmia kesäloman alkuun ja kirjoitetaan niistä nyt sitten tännekin. Tarkoitus olis 27.6 aamulla lähteä polkemaan polkupyörällä kohti norjaa, jos vaan tilaamani peräkärry kerkiää saapua, että saa kamppeet kyytiin.  Mutta kirjoitellaanpa tästä myöhemmin lisää. Itse en ajatusta pidä hulluna, mutta monet kyllä pitää ja ovat ilmaisseetkin asian ja ei aivan 100% ymmärrys ole kotonakaan, saattaa olla ehken 10%☺

Ei kommentteja: