sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Nihkeää menoa maratonin jälkeen

Nyt on reilu viikko jo kulunut tukholman maratonista, eikä tuo kroppa ole vielä aivan kunnolla palautunut vaikka tuntui juoksun jälkeen ettei se koville edes ottanut. Ilmeisesti jo iskutuksen määrä on niin kova, että lihaksilla, nivelillä ja nivelsiteillä menee aikaa toipumiseen.

Tiustaina tuntui jo tosi hyvälle niin piti tietysti lenkille lähteä, mutta siitähän ei tullu sitten yhtään mitään. Jalat oli kuin puupalikat, kimmoisuudesta ei tietoakaan ja oikeaan reiteen alkoi sattua. Tuo reisi vaivasi jo ennen tukholmaakin, mutta maratonilla ei sitten yhtään. Kovasti oon yrittäny paikallistaa kivun syntyperää, mutta siinä onnistumatta. Onneks tiistaina olis hieronta niin jos sieltä saisi siihen helpotusta.

Perjantaina kävin uuden yrityksen juoksuun. Meni jo hieman paremmin, peräti 6km hissukseen hölkätessä. Tällä kertaa reisi oli vähän parempi, mutta lenkin jälkeen taas kipeyty, niin kuin yleensäkin.

Tänään kävin sitten pienen pyörälenkin (30km) polkee rauhallisesti laukut paikoillaan tuolla mahtavassa tuulessa. Välillä tuntui ettei pyörä liiku mihinkään vaikka kuinka polki. Ei tuokaan lenkki tuntunu mitenkään mahtavalta. Kauanko tässä nyt sitten menee, että alkaa nuo lenkit taas kulkea? Jotkut on sanonu maratonilta palautumisen kestävän 2vkoa- 3kk, on vaan ilmeisesti tosi yksilöllistä, jospa ens viikolla jo kulkis😊

Ei kommentteja: