torstai 25. kesäkuuta 2015

Huomenna ollaan matkalla pohjoiseen!

Tänään sain polkupyörän rasvailtua ja laiteltua vehkeitä valmiiks, että huomenna pääsee starttaamaan. Nyt on takana laukut, ohjaustankolaukku ja puhelinlaukku tangossa, sekä kärry perässä. Tavaraa tuntuis olevan kyllä ehken taas kerran vähän liikaa mukana ja vähän meinasin, että nappaan huomenna vielä yhdet perhovehkeet mukaan jos vähän kerkeis kalastella.


Ainakin nyt mitä on säätietoja katsellut niin ei aivan mahdottomat kelit taida olla luvassa. Järvien vesien lämpötilat ei vaan tuolla pohjoisessa ole kovin houkuttelevat pesulle menoon, mutta ei se auta mentävä on. Kyllä tätä reissua odottaa tosi kovasti ja olen kyllä aika varma jo tässä vaiheessa ettei jää viimeiseksi pidemmäksi reissuksi. Pyörällä liikkuessa kuitenkin kerkiää ne maisemat nähdä niin erilailla ja tuntea luonnon tuoksua ja välillä kuulla jopa ääniäkin. Nyt on tullut nettiä selatessa huomattua, että aika paljon on retkipyöräilijöitä liikenteessä joka omasta mielestä ainakin on hyvä asia, että ihmiset viitsivät ja uskaltavat lähteä polkemaan pidempiä matkoja.


Huomenna ei tosiaan ole pitkä pätkä kun polen vaan äidin luokse, mutta eiköhän tuo 80km riitä ihan näin yövuoron jälkeiseksi nukkumapäiväksi. Lauantaina sitten jatketaan hyvin levänneenä ja energiaa täynnä, ei sen kummempia suunnitelmia minne asti, mutta jos 100-150km nin olis ihan hyvä. Täytyy vaan muistaa ettei matka tapa vaan vauhti tappaa =) Kohta ollaan lomalla ja sillon ei ole kiire mihinkään.


Pyrin joka ilta päivittelemään tänne päivän reittiä ja fiiliksiä ja muutamia kuviakin jos saataisiin näkyville. Meinasin ihan omaks iloks pitää sykevyötäkin päivät ja seurailla vähän kulutuksia ja sykkeitä sekä palautumisaikoja ja paljonko sitä ylämäkeä tulee lappiin mentäessä. Nyt vielä 6h töitä ja sit se loma alkakoon !!!!!

Ei kommentteja: