tiistai 2. kesäkuuta 2015

Hulluutta vai tyhmyyttä vai mitä?

Kyllä se jonkinlainen hulluus tai tyhmyys nyt iski sitten tuon maratonin suorittamisen jälkeen. Kovasti olin ennen sitä mieltä, että yhden maratonin juoksen ja se on sitten siinä. Monet tutut on ollu sitä mieltä ettei se siihen yhteen jää ja tuntuivat olevan oikeassa. Tänään ilmottauduin sitten 15.8 juostavaan helsinki city maratoniin. Tässä lis reilu kaks kuukautta aikaa vähän parantaa kuntoa ja siellä vois sitten lähteä tavoittelemaan sitä neljän tunnin alitusta.


Ilmeisesti meni tuo ensimmäinen maraton liian helposti, kun jo muutama päivä sen jälkeen pitää uudelle ilmottautua. Saa nähdä löytyykö siellä se kuuluisa seinä, kun yrittää pitää vähän kovempaa tahtia ja ottaa enemmän itsestä irti. Sitä en sitten tiedä onko liian kova tavoite saada 18min pois, mutta ainahan yrittää saa eikä sitä oikein ennen tiedäkään. Pysyypähän ainakin motivaatio taas harjoitteluun, kun on joku päämäärä edessä.


Huomenna yritetään pientä hölkkää käydä heittää ekan kerran tukholman jälkeen, mikäli tuo keli ei aivan mahdottomaksi meni. Jospa se tästä taas lähtis treenaaminen käyntiin ja tulisi vielä hyvät kesäkelit.

Ei kommentteja: