perjantai 22. toukokuuta 2015

Viimeinkin lämmintä!

Eilen ja tänään on ollu mukavan lämpimät päivät. Eilen noin +17 ja tänään +18, tuntu kyllä hyvälle ja ite en henk koht oikeastaan lämpimämpää tarvisikaan. Näillä keleillä jaksaa hyvin puuhastella kaikenlaista ja tietysti lenkkeillä. Ite kun on kova hikoileman ja on tietysti tuota painoakin vielä niin ei helteillä ole aina mitenkään nautinto juosta.

Mutta eilenpä olinkin juoksemalla töissä. Aamulla vaan viideltä lenkkarit jalkaan ja hölkälle tehasta kohti. Reppuun otin juoksushortsit, kun oli tarkoitus ottaa vähän pidempi hölkkä kotiin. Aamuinen meni niin hyvin kuin unissaan voi mennä ja vauhti oli noin 6min/km. Töistä lähtiessä kävin kiertämässä jyväsjärven ja todellakin eka lenkki tänä kesänä shortseilla ja t-paidalla. Meno oli vähän nihkeää eikä vaan tahtonu kulkee kunnolla ja nyt huomas kyllä eron, kun ei ollut säärystimiä jalassa niin otti pohkeisiin enemmän. Sain vauhdin pidettyä kuiteskin 5.47/km ja keskisyke sen 143, että siihen nähden suht ok työpäivän jälkeen.

Tänään olikin työpäivän jälkeen viimeset kovemmat vedot ennen tukholmaa. Tarkoituksena olikin tonnin vetoja 3min palautuksella. Ja kulki kyllä ihan kivasti ja vaikutti tosi paljon kun oltiin porukassa. Yksin sitä kuiteski helpommin löysäilee ha pysyy lähempänä mukavuus aluetta. Keli oli tänäänkin mahtava ja jos jostain pitää valittaa niin vastatuuli ei oo niin kiva vaikka vähän viilentääkin. Vetoja otettiin 5kpl ja hyvin kyllä meni ja vauhti oli tasainen eikä aivan maksimia tullu vedettyä niin jospa kehittäis paremmin.

Sunnuntaina sitten vielä yks vähän pidempi lenkki ja ens viikko kevyesti.

Ei kommentteja: