tiistai 5. toukokuuta 2015

Juoksua, töitä, juoksua, töitä, juoksua jne....

Niin se vaan aika rientää nopiaan eteenpäin ja tukholman maraton vaan lähestyy ja liian nopiaan. Välillä tulee semmonen pakokauhu, että mitä oon tekemässä ja mitä keksis etten lähekään. Mutta suurimman osan ajasta on taas sellanen itseluottamus, että kyllä mä tän hoidan ja se on sit siinä, mitä sen jälkeen?? Mitä tapahtuu kun tulee maaliin, onko silmät täynnä "roskia". Tähän projektiin on tullut käytetty aikaa ja energiaa kuiteski aika paljon, enkä varmasti ole aina ollut se paras isi tai aviomies, on ollut paineita sen verran ja ehken välillä hermo pinkeenä.


Nyt oon aika hyvin saanu kilometrejä alle ja tuntuu tosiaan itsestä sille, että kunto on noussu jonkin verran. Tällä viikolla yritän vetää viimesen kovemman viikon ennen h-hetkeä ja tavoitteena olis lopetella tämä viikko lauantaina järjestettävään jyväskylän katujuoksuun, jossa lähetään kokeilemaan kuuden vuoden takaista puolimaraton ennätystä.


Tätä viikkoa on nyt menny sen pari päivää ja eilen kävin 15km , josta ekan kympin vedin vähän kovempaa 5.36/km. Tänään oli vuorossa sitten laajavuoressa sovittu kimppalenkki. Lähdin aamulla kotoa jo juoksemalla laajavuoreen, että saa niitä kilometrejä. Laajavuoressa heitettiin kolmen hengen porukalla kympin lenkki ladunpohjia, pikku teitä ja polkuja pitkin. Porukka oli mahtavaa ja meno tuntui suht hyvälle. Aavistuksen on jaloissa painanut viikon lopun pitkät päivät töissä ja sunnuntaina vielä töiden jälkeen 9km kovempaa laajavuoressa.


Tämä viikko kun saadaan kunnialla läpi niin sitten huilaillaan ja valmistaudutaan tukholmaa kohti, pieniä kevyitä ja ehkä vähän intevallia otan vielä myöhemminkin, mutta ei aivan mahottomuuksiin mennä ja tietysti hierontaa että kintut pelaa.


Nyt tehään vielä täitä ja venytellään ja aamusta taasen lenkkiä.

Ei kommentteja: