keskiviikko 27. toukokuuta 2015

H-hetki lähenee!

Kyllä se tuo aika menee vaan liian nopeaan. Ei olis montaa päivää enää, kun olisi elämäni ensimmäinen maraton edessä. Lauantaina klo 12.10 olis startti ja siitä sitten yritetään alle viiden tunnin päästä olla maalissa. Säätietoja kun on vähän yrittäny katsella lauantain osalta tukholmaan niin tuntuu muuttuvan melkein tunnin välein ennusteet. Vähän kuitenkin näyttäis sille että vesisadetta saattais olla jossain vaiheessa ainakin luvassa, mutta lämpötila on ennusteissa pyöriny jossain +12-17, että ihan shortsi keli ja t-paitaa päälle.


Tällä viikolla ei oo hirveemmin tullut liikuttua, vaan aika kevyesti otettu. Tiistaina aamusta reilun 6km sellaista tavoitteellista maravauhtia, joka itellä taitaa asettua siihen 6min/km, on vielä semmonen tahti että kerkee ja pystyy kattelee maisemia sekä nauttii siitä menosta, eikä ole veren maku suussa. Ei kait ensimmäisellä maratonilla tarvii repiä henki hieverissä menemään, katsoo mille se meno tuntuu ja mitä siellä +30km tapahtuu, kun mennään ihan uudelle alueelle. Huomenna käyn maraton kaverin kanssa vielä heittää ihan kevyen hölkkäilyn ja sitten tavaroiden pakkaus loppuun.


Mutta asiata kolmanteen ja tänään tuli sähköpostia, että 4.6.2015 klo 8 pitäisi olla pääsykokeissa jyväskylän ammattikorkeakoululla, jos vaikka pääsisi opiskelemaan sitä fysioterapiaa, kun ei ilmeisesti nyt natsannu tässä työhommassa. Olisi kyllä tosi kivaa päästä opiskelemaan uutta ja mieluisaa asiaa, saisi aivan varmasti todella paljon hyötyä tähän omaankin urheiluun ja voisi jakaa tietoutta eteenkin päin ja käyttää tietoa hyväksi hieronnoissa.


Nyt vielä tämä ja huominen ilta paikitaan töitä tehtaalla ja perjantaina aamusta neljän maissa lähetään ajelee kohti turkua ja siellä sitten töppöstä toisen eteen.

Ei kommentteja: