perjantai 1. toukokuuta 2015

30km hölkkää.

Keskiviikkona olinkin tosiaan aamuvuoron töissä ja meninkin sitten yövuoroon jo takasin ja eilen olikin huilia töistä. Tänään aamuvuoro ja vkl 6-18 molempina päivinä.

Eilen heräsin vähän ennen puolta päivää, että sais kuiteski illalla unta. Tulihan sitä noin 5h nukuttua yövuoron jälkeen. Muutama leipä ja jukurttia aamupalaks. Vähän piti vielä heräilyä suorittaa ja sitten suunta lenkille.

Ajattelin, että juoksisin ehken tunnin tai kaks, kuinka nyt sattuis kulkemaan. Alkumatkasta jo huomas, että meno oli kevyttä ja jalat sekä olo virkeä, että nyt mennään. Reilun tunnin jälkeen piti soittaa jo kotia jos tyttö menis mummolle ku ei maltata vielä kotia tulla ku nyt meno maistuu ja matka taittuu.

Reilun 20km kohdalla tuntu eka kerran, että olis voinu aamupalaa syödä vaikka vähän enemmän, energiat ehkä hieman vähissä. Mukana oli pari pientä pulloa vettä ja pullot täytin kertaalleen jo haukkalan lähteestä.

Meno oli kuitenki yllättävän kevyttä ja missään ei oikeastaan tuntunu pahalle. Keli oli mitä paras, aurinko paisteli, vähän tuuli ja lämmintä reilu kymmenen. Sain hölkkäiltyä pikkusen yli 30km ja lopun kävelin kotiin.

Aivan mahtava fiilis tuli lenkin jälkeen ja kyllä ruoka maistu. Paikat ei oo tänäänkään ollu yhtään enemmän kipeät kuin muuten lenkin jäliltä. Illalla vois yrittää pienen palauttavan tehä. Eilinen lenkki anto tosi paljon lisää luottoa tukholmaa varten. Nyt alan uskoa että selviän siitä. Mahtavaa!!

Ei kommentteja: