keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Yövuorot ja lenkkeily.

Nyt on taas yövuorot tämän viikkoa ja sen kyllä huomaa kropassa. Ei oikein ole kroppa ja mieli virkeimmillään. Eilen kävin vähän pidemmän lenkin rankasemassa itseä ja kokeilemassa maratonvauhtia. Itellä on kaukaisena haaveena, jos pääsis maratonin alle 4h 30min. Mutta se on tosiaan haave, eikä pidä ekaa maratonia ottaa niin tosissaan ajan suhteen.

Eilen lähin hölkkäilee tavoitteena ottaa pikkusen pidempi lenkki ja kävellä aina 3km välein 100m. Tukholmassa on juomapisteet 3km välein ja itellä ainakin kaikki juomat rinnuksilla jos juostessa yrittää juoda. Heti lenkin alkuvaiheessa huomas kyllä olevan yövuoroja jo takana. Kroppa oli kuin erimaailmasta eikä meinannu juoksu sujua ollenkaan ja sykekin aavistuksen oli korkeammalla.

Lenkille tuli matkaa 17.05km ja keskivauhti oli 6.26/km ja syke 138bpm, eli ei aivan surkeasti. Täytyy kyllä vielä vetästä ainakin yks +25km samalla vauhdilla ja kävely tauoilla, pitää vaan ottaa juomista jota jois aina kävellessä, eilen kun ei ollu mitään mukana. Polvi taasen ärtyi jonkin verran lopussa, mutta ei aivan kauhiasti, jospa se olis kunnossa reilun kk päästä.

Tänään olisi tunnin hieronta illalla ja pyydän kyllä ottamaan vähän kovemmin jalkoja ja alaselkää niin jospa ne siitä asettuis.

Eilen illalla oli lenkin aikana dhl tuonu mukavan paketin. Uudet newbalance 980 fresh foam lenkkarit. Huomenna pääsee testailee niitä, kun olis vuorossa vetoja 4*5min. Ja perjantaina sitten polkujuoksua treenailee ohjatulle lenkille laajavuoreen.

Nyt valmistautuu hierontaan ja sitten taas yöhön työhön!

Ei kommentteja: