maanantai 27. huhtikuuta 2015

Vko 17!

Viime viikko oli tosiaan yövuoroa taas ja silloin ei yleensä juoksu ole oikein kulkenu. Nyt oli jotenkin poikkeus viikko ja sain nieltyä aika hyvin kilometrejä, vaikka meno ei väsymyksen takia ollu kaikkein parasta.


Juoksulenkkejä tuli 6kpl ja kesto kokonaisuudessaan 7h 44min ja matkaa peräti 69,08km. Oon kyllä tosi tyytyväinen tuohon kilometri määrään. Taitaa olla oma ennätysviikko juoksussa. Jalat toimi tosi hyvin ja varmaankin keskiviikon hieonta auttoi loppuviikon lenkkeihin. Tällä viikolla olisi uusi hieronta ja tämä viikko otetaan juoksun kannalta hieman köykäsemmin ja ensi viikolla vois kokeilla taas pientä määräviikkoa ja sen jälkeen on varmaan alettava vähän rauhottelee ennen tukholmaa.


Perjantaina oli se polkujuoksu lenkki ja oli kyllä mukavaa vaihtelua tuohon tasaseen asvaltilla tallaamiseen ja  porukka lenkillä oli tosi mukavaa. Kesällä vois enemmänkin harrastella tuota polkujuoksua ja esim. leivonmäellä käydä kansallispuistossa juoksemassa ja makkaran paistossa. Perjantaina juostiin laajavuoressa polkuja ristiin rastiin pitkin metsiä, eikä itellä ollu välillä mitään hajua missä päin oltiin menossa. Maasto oli välillä tosi märkää ja luntakin oli vielä, mäkiäkin sattui osumaan hieman reitille. Tosi mukava kokemus ja suosittelen muillekin testaamaan poluilla juoksua.


Perjantaina ajelin suoraan lenkin jälkeen maille saunomaan ja vähän uittamaan jalkoja järvessä. Ei ollu vielä jäät lähteny, mutta rannat sen verran sulat, että mahtu järvessä käymään kuiteski. Perjantaina en vielä uskaltanu pulahtaa uimaan, mutta lauantaina kävin talviturkin heittämässä illan lenkin jälkeen ja olihan se vesi kylmää!!


Nyt tehdään neljä aamuvuoroa töitä ja sitten nautitaan vapusta. Vielä ei suunnitelmat ole aivan selvät, että tuleeko lähdettyä pilkille viikonlopuks ruotsiin tai jonnekin eteläsuomen joelle perhonheittoon....

Ei kommentteja: