perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viikko levillä!

Nyt alkaa olee levin viikko ohite. Huomenna aamusta mökin siivous ja ennen yhtätoista pitäs lähteä.

Viikolla on tullu vähän hiihdeltyä ja pilkittyä ja vaan pidettyä lomaa. Eilen tuli käytyä ihan ruotsin puolella pilkillä päivällä, vaan saalis ei hääppönen ollut. Seitsemän matikkaa ja kolme ahventa, mutta kiva reissu silti.

Hiihtoa tuli viikossa kokonaisuudessaan 201.9km ja reilusti enemmän olis kyllä pystyny hiihtämään, varsinkin jos kelit olis aavistuksen paremmat ollu. Ekana päivänä oli oikeastaan kaikkein paras keli kun oli yöllä pakkasta niin latu jäätyi. Muut päivät olikin tosi pehmeää baanaa ja upotti välillä reilun 10cm. Aamuisin pikkusen paremmin kantoi kun yöllä kävi nollassa lämpö.

Vapaalla tuli hiihdettyä kokonaan ja tasatyöntöä tuli useampi kilometri lykittyä, että sai yläkroppa vähän treeniä. Tänään oli tähän mennessä elämäni pisin yhtenäinen hiihtolenkki 50.65km ja yllättävän kevyesti meni vaikka pelkän aamupalan oli syöny pekonia, kananmunia, leipää ja kahvia. Uskoisin että ensi talvena voisi sen finlandia hiihdon käydä vetää jos kunto ei tästä huonone. Tällä hetkellä ambit3 näyttää palautumiseen kuluvan 116h. Liekö pitää ihan paikkaansa??

Nyt laitetaan päätä tyynyyn ja aamulla siivoilemaan ja nokka kohti oulua jossa ollaan vielä tullessa yötä.

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Hei
Olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne liikututtaa.blogspot.fi sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää
hintaa vastaan.

Jos yhteistoiminta kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä. Voin sitten
antaa lisätietoja. Jos teillä on muita sivustoja, voisitteko antaa
niitten osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin. Email hanna.lassas@gmail.com