torstai 23. huhtikuuta 2015

Veto päivä!

Tänään oli vuorossa 4*5min vetoja 2min palautuksella. Taaskaan ei oikein intoa ollu lähteä näin yövuoro viikolla ja vielä kun vuorossa olis vähän tiukempaa menoa. Aamulla vielä kun lähdin töistä niin maa oli valkoisena räntäsateesta ja lupas päivällekin aika lailla sateita.


Kahen aikaan jaksoin raahautua sängystä aamupalan tekoon ja lehtien lukuun. Uni ei taaskaan ollu mitään maailman parasta, vähän väliä heräili ja oli vaan jonkinlaisessa horroksessa. Olen vahvasti edelleen sitä mieltä ettei yövuorot ole ihmisiä varten, öisin kuuluu nukkua.


Mutta jalat tuntui eilisen hieronnan jälkeen todella hyviltä, aivan kun ei olisi omat jalat ollenkaan. Hierojakin oli sitä mieltä, että useamminkin voisi käydä, joten otin nyt sitten ensi viikollekin ajan, jospa saataisiin jalat kuntoon vielä ennen tukholmaa.


Kuuden maissa starttailin sitten lenkille ja jalkaan tietysti upo uudet newbalancet, tuntui heti aivan mahtavilta jalassa. Kotoa pientä kevyttä hölkkää vajaa 2km palokkajärven rantaan ja kelloon uutta kierrosta päälle ja töppöstä toisen eteen. Meno ei tuntunu missään vaiheessa aivan mahtavalle ja kellossa oli sellaiset asetukset etten nähnyt kuin kierroksen ajan, matkasta, vauhdista ja sykkeestä ei mitään hajua. Ekan vedon jälkeen oli mahtavaa kun sai kävellä 2min ja palautua, sykkeet tuntui laskevan aika hyvin tuon kahden minuutin aikana, mutta menee niin lyhyt aika vaan nopeesti. Uutta kierrosta käyntiin ja vauhtiin. Toinen veto oli suurimman osan matkasta loivaan ylämäkeen ja oli kyllä todella takkuista menoa, mutta selvisin. Vielä oli pari samanmoista jäljellä ja sit pieni hölkkäpalautus kotiin.


Kotona tietysti kello heti koneeseen kiinni että näkee tarkemmat speksit. Ja yllättävän hyvin vedot meni vaikka yövuoro viikon elämästä onkin kyse. Kaikki vedot oli 4.25-4.38min/km keskivauhti, että yllättävän tasaista, eikä sykekään ollut maksimissa ku 176, että ei aivan kaikkea saa irti olis kuitenki reilun kymmenen pykälää voinu vielä nostaa. Täytyy vielä todeta, että kengät oli kyllä mahtavat, ja niinku olen niistä lukenut ni rullaa hyvin ja istuu kuin sukka jalkaan. Jos kiinnostaa niin http://www.oldhorse.fi/ myy loput newbalance 980 hintaan 60e/pari, suosittelen.


Huomenna olis sitten vuorossa hieman polkujuoksuun tutustumista laajavuoressa ja odotankin jo innolla, saa vähän vaihtelua tuohon asvaltilla juoksemiseen. Todennäköisesti luvassa on myös mäkiä, kun laajavuori ei tunnetusti kovin tasaista seutua ole. Lenkin vetäjän mainostuksen mukaan luvassa on hyvää mieltä ja hikeä, ja nehän on molemmat mukavaa!!

Ei kommentteja: