lauantai 11. huhtikuuta 2015

Suunto ambit3

Sain mahdollisuuden testailla suunto ambit 3 peak sapphire mittaria. Torstaina sain sen itselle ja nyt toista kokonaista päivää kädessä. Mittarin kanssa tehny pari juoksu ja yhden hiihtolenkin. Vaikuttaa kyllä tosi pätevältä mittarilta jahka oppii taas oikein käyttämään polarin jäljiltä. Itseasiassa vähän hermot menikin jo polariin, kun oli pieniä vikoja ja niitä yritin tiedustella huollosta puhelimella ja sähköpostilla niin vastausta ei saa kummallakaan. Luulen että nyt pysyy ambit kädessä ja polar lähtee muualle.

Tänään tultiin leville ja täällä vielä lunta riittää ihan reippaasti. Viime yö oltiin oulussa ja siellä olikin lumet jo aika vähissä ainakin radissonin lähettyvillä. Kävin eilen illalla pikkulenkin hölkkäilee oulussa ja kattelee maisemia.

Tänään pääsin jo pienen hiihtolenkin heittää, kun tultiin perille. Teki tosi hyvää pitkän istumisen jälkeen vähän hiihdellä vapaata. Tässä viikon aikana olis tarkoitus ottaa taas vähän kovempi viikko liikunnan suhteen ja haaveena olis juosta levin päälle yhtenä päivänä, mutta saa nähä onnistuuko?

Ei kommentteja: