tiistai 7. huhtikuuta 2015

Keväinen pääsiäinen!

Pääsiäinenkin jo tuli ja meni, siinä meni samalla neljän päivän vapaat ja taas liian nopeasti. Tulikin oltua tytön kanssa koko pääsiäinen konginkankaalla maaseudun rauhassa. Tuli käytyä oikein kunnolla pilkillä, oltua metsässä, tehtyä puita, läskipyöräiltyä, grillailtua kodassa, otettua hieman virvokkeita, mutta ei yhtään juoksua. Viis päivää ilman juoksua, mutta onneks muuten liikkeessä aika paljon.

Oli kyllä aivan mahtavaa ajella läskipyörällä jäällä, kun ei upottanu oikeestaan yhtään. Pilkillä tuli istuttua kyllä aika monta tuntia pyhien aikaan ja naamaan saikin jo vähän rusketusta, kun aurinkokin näyttäytyi sunnuntaina oikein kunnolla. Jäällä heijastaa mukavasti vielä vaaleasta lumesta.

Tänään olikin sitten paluu arkeen ja aamuvuoro. Vähän oli työmotivaatio hakusessa pidempien vapaiden jälkeen ja kun tietää että perjantaina mennään taas, suunnaksi oulu ja sieltä lauantaina viikoks leville. Kyllä oottaa että pääsee taas sinne vähän hiihtelemään, kun täällä jäi taas hiihtokilometrit suht vähiin, juoksuun panostaessa. Kyllä levilläkin olis tarkoitus vähän juosta.

Tänään kävin illasta lenkin hölkkäilee ja olihan se taas tukkoista pidemmän tauon jälkeen. Aina tuntuu että saa opetella aivan kokonaan uusiks juoksemaan ja sykkeet on korkeemmalla. Tuli sitä kuiteski 9.4km 139keskisyke ja vauhti 6.28/km. Huomenna kokeillaan taas jotain hölkkää illemmalla, niin jospa se tästä taas lähtis käyntiin. Tukholma vaan lähenee, mutta kunto ei vaan parane. Laitetaan vielä muutama kuva pääsiäisestä.

Ei kommentteja: