keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

10km testilenkki!

Eilen illalla tyttö meni kaverinsa luokse leikkimään niin sain mahdollisuuden käydä tunnin lenkin heittää. Aattelin lähtee vetää vähän kovemman 10km ja kattoo mille meno maittaa.


Alussa lähti jo heti aika kivasti jalka liikkumaan ja meno tuntu ihan kivalta. Keskivauhti oli siinä 4.57/km ja sykkeet reilun 150. Eka 5km meni tosi kivasti ja sittentuli pieni huonompi hetki, mutta taistelin vaan samaa vauhtia ja ajattelin kohta taas helpottavan. 4-5km oli melkein kokonaan loivaa ylämäkeä ja tuntuu huomattavasti enemmän tuollaisessa hieman kovemmassa vauhdissa. 6.5km jälkeen lähti taas aika kivasti rullaamaan ja meno tuntui yllättävän hyvältä ja oli aika taloudellista. Keskivauhti edelleen sen 4.57/km. Viimeselle kilometrille yritin hieman tsempata ja laittaa lisää vauhtia, mutta ei se nyt niin kummoissti enää noussu ja lopussa olikin taas ylämäkeä. Sykkeet kyllä nous lopussa.


Edellinen 10km:n ennätys itellä oli paviljongin pamauksesta uudenvuoden aatolta 54.58 ja keskisyke 172. Eilen meni sitten 49.10 ja keskisyke 158. Oon kyllä tosi tyytyväinen ja ilmeisesti sitä vanhakin kehittyy vähän. Vähän olin haaveillut että jos tämän vuoden puolella sais kympin alle 50min, mutta se menikin jo nyt. Seuraava tavoite on se puolikas alle 2h ja sitä taidan yrittää nyt 9.5 jyväskylän katujuoksussa, kun siitä on kuiteski vielä kolme viikkoa tukholmaan. Yritetään ainakin parantaa sitä kuuden vuoden takaista puolikkaan aikaa joka on 2.20 ja jotain, luulis menevän ainakin tuon alle.


Ei kommentteja: