sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viikonloppu helsingissä

Oli mukava viettää hotelli viikonloppu, voisi melkein sanoa, että kesäisessä helsingissä. Perjantaina saavuttiin kuuden aikoihin perille radisson blu sea sideen. Hotelli on hyvällä paikalla meren äärellä. Nopeasti kirjautuminen ja kamppeet sisälle.

Pieni huili ajamisen jälkeen ja ei auta kuin laittaa lenkkikamppeet päälle ja ulos. Fiilis oli mahtava, ei lunta, ei jäätä, eikä edes pölyä. Juoksentelin vähän matkaa hietaniemeen päin ja käännyin takaisin. Sellanen 5km perus hölkkä. Hotellille pesulle ja sitten syömään. Oli hyvät ruoat ja hyvä olutkin violassa.

Lauantaina aamupalan jälkeen lähdettiin katsoo eläimiä korkeasaareen. Aurinko paistoi eikä liiemmin tuullutkaan, eli keli ihan mainio ulkoiluun. Eläimet oli ihan virkeänä ja nähtiinkin niitä hyvin. Korkeasaaren jälkeen vuorossa olikin vähän shoppailua keskustassa. Löysin itelle new balance lenkkarit alennuksesta.

Hotellille tultua vuorossa olikin taas hölkkälenkki. Nyt testiin uudet töppöset. Suunta kaivopuistoa kohti ja menoks. Meno tuntui heti alkuunsa rennolta ja mukavalta, ehken pikkuhiljaa alkaa muistuttaa juoksua. Kaivopuistossa hienot kalliot ja maisemat. Juoksentelin myös uunisaaressa ja rannoilla muutenkin, oli kyllä tosi kesäistä ja mahtavaa. Yhteensä vajaa 8km ja kengät oli hyvä ostos.

Tänään kotiuduttiin ja illalla kävin heittää vielä pikkusen vajaa 10km lenkin. Lopussa polveen otti tosi paljon. Huomenna pidetään lepoa juoksusta. Hyvä viikko kuiteski juoksujen suhteen. Näin kun saa jatkettua ja vähän vielä lisää kilometrejä joillekin viikoille.

Ei kommentteja: