sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Työ viikonloppu!

Nyt oli vuorossa töitö viikonlopulle. Yleensä aina aamuvuoro viikon jälkeen tehdään viikonloppu ylitöitä, molempina päivinä 12h klo 6-18. Ihan mukavan rankat päivät tuntuu olevan. Välillä täällä on aika paljon istuskelua ja olenkin käyttäny aikaa hyödyks ja jumpannu kahvakuulalla ja vetänyt leukoja. Eilen tuli yli 500 toistoa kuulalla ja tänään on tullut jo 360. Aamulla hölkkäilin töihin kun ei enää iltasin jaksa lähteä lenkille töiden jälkeen. Ensimmäisen kerran koko lenkkeily historiassa sykemittarinäytti, että juoksuindeki olisi 57 eli huippu. Tuntukin kyllä hölkkä tosi hyvälle aamulla, mitä nyt reppu hakkas selkään ja eväät kolis oikein kunnolla. Voiskohan se olla mahdollista, että kunto nousis sitten kuiteski?


Ensi viikko olis sitten iltavuoro, niin pääsee aamuisin käymään lenkillä ennen töihin tuloa. Tulevalle viikonlopulle onkin suunnitelmissa pieni patikointireissu ja perjantain ja lauantain välinen yö jossain laavulla/kodalla, saa hermot ja mieli lepoa ja sunnuntaille olis haaveena palata pitkien lenkkien pariin.


Nyt jatketaan töitä vielä reilu kaheksan tuntia ja kahvakuulaillaan välillä, jos sais vaikka 1000 toistoa tänään???Ei kommentteja: