keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Töitä ja treeniä.

Tämä viikko ollaan tosiaan illat töissä ja aamuisin yritetään sitten treenata sen mitä hieronnoilta kerkiää. Alkuviikko ollu aika paljon sali painotteista. Eilen vähän kävin ulkona juoksemassa, mutta tuli tuo polvi vielä enemmän kipeäks, Ilmeisesti ei kestä vääntelyä jota tulee näillä keleillä väkisin ulkona. Kävely kyllä onnistuu ja jouduinkin lenkin aikana ottaa muutaman kävely tauon. Kävin lenkin jälkeen vielä salilla tekee vatsatreeniä oikein kunnolla. Vajaa tunti pelkkiä vatsoja ja kyllä on tänään tuntunutkin sille :)


Tänään lähdin aamusta taas salille ja pikku pk- treeniä oli tarkoitus matolla harrastella. 5km hölkkäilin noin maraton vauhtia ja sykkeet pysy tosi alhaalla. Keskisyke oli vaan 128. Nyt tuntunu muutenkin juostessa, että jotain on tapahtunut kunnolle. Onko noista muutamista kovista vedoista ollut hyötyä vai mitä ihmettä on tapahtunut??


Huomenna yritän käydä taas aamulla vähän pidemmän pk- treenin matolla jos vaan polvi antaa juosta, tänään ihan vähän tuntui lopussa. Perjantaina olis aamusta kehonkoostumis mittaus likesillä. Noin vuosi sitten kävin samassa paikassa joten mukava verrata tuloksia onko mitään tapahtunut vuodessa.


Nyt vähän syömään savulohta ja kasviksia ja sitten jatkamaan töitä.

Ei kommentteja: