perjantai 20. maaliskuuta 2015

Polvi taitaa parantua!

Nyt on tällä viikolla tullu heitettyä pari kympin lenkkiä ja ihan pikkusen tuntui polvessa lopussa. Vaikuttaa hyvälle niin henkisesti kuin fyysisesti.

Kyllä tässä on miettiny tuon polven kipuilun aikana, että kuinka koville oikealla urheilijalla ottaa henkisesti nuo loukkaantumiset ja muutenkin kropan oireilut jos ei pysty treenaa aivan 100%. Kun tämmösellä kotikuntoilijallakin ottaa henkisesti aika koville tuommonen polven kipuilu vaikka tavoitteet ei ole kuin juosta yks maraton ja ilman aikatavoitetta. Onhan tietysti henkilökohtaisia eroja ja ite ehken miettii ja stressaa liikaa näitä asioita.

Mutta viikon treenit on menny hyvin. Oon tosi tyytyväinen, neljä lenkkiä heitetty ja 35km. Nyt viikonloppu painetaan taas 12h päivää ylitöinä ja työn ohessa vähän kahvakuulaillaan. Sunnuntaina olis illalla suunnitelmissa juosta vielä palokkajärven ympäri, kun maanantaina iltavuoroon niin saa nukkua pitkään. Kohta aletaan kokeilee pitkää lenkkiä, vähän annetaan polven huilata vielä nuilla lyhyemmillä, jospa ens viikonloppuna.

Ei kommentteja: