torstai 12. maaliskuuta 2015

Polven kipuilua

Nyt on oikeastaan parisen viikkoa tuo vasen polvi kipuillut, varsinkin jos vähän pidempään juoksee. Aika hyvin kestää 5km, mutta sen jälkeen alkaa sattua enemmän.

Eilen kokeilin venyttää enemmän etu- ja takareittä, pakaroita, pohkeita ja itb:tä. Kokeilin myös kinesioteippiä ja kaikkiaan yhdessä ehken hieman auttoivat. Tänään oli vuorossa 8km hölkkäilyä ja kyllähän se vitosen jälkeen vihloi jo jonkin verran. Nyt viikon lopun kokeilen vetää 5km lenkkejä jos sen kestäis.

Näin yövuoro viikolla ei oikein tunnu olevan energiaa ja on muutenkin jotenkin horroksessa koko ajan. Tänäänkin juoksu ja eilinen salikin oli jotenkin vähän nihkeää ja varsinkin juoksussa tuntui että sykkeet oli aavistuksen korkeammalla, vaikuttaisko yövuoro niihin, kun ihminen on tehty kuiteski nukkumaan yöt.

Ostin alkuviikosta uudet asicsin juoksutrikoot ja juoksutakin, nyt on paremmat, mutta oli kyllä kalliitkin. Kengät pitäis vielä hommata, ainakin yhdet tai kahdet ni sais vaihtelua välillä. Olen vähän miettiny new balancen kenkiä, joskus testasin jalkaan ja tuntui kyllä hyviltä. Onko teillä kokemuksia nb kengistä?

Yksi yövuoro jäljellä ja huomenna lähdetään sitten vkl viettoon helsinkiin. Ohjelmassa rentoutumista ja oleilua sekä tietysti juoksukamppeet mukaan, jos pääsis meren rantaan juoksemaan. Olisko opasta vitosen lenkille radisson blu seasiden lähettyville??

Ei kommentteja: