maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kyllä tämä tästä.

Viime viikko meni ihan mukavasti, töitä tehdessä ja urheillessa. Viikonlopun olin vielä ylitöissä 12h molempina päivinä.  Ihan ok 64h työviikko+ hieronnat päälle.

Liikunnan puolikin meni ihan mukavasti. Yks 30km pyörälenkki ja viis juoksulenkkiä yhteensä reilu 47km. Sunnuntaina kävin töiden jälkeen vielä illalla hölkkäilee vajaan 12km ja meni väsymykseen nähden ihan hyvin ja polvikin toimi hyvin.

Viikonloppuna tuli vielä ihan kivasti kahvakuulailtua töissä. Lauantaina 13kg kuulalla yhteensä taas se 1000 toistoa ja sunnuntaina 25kg kuulalla 700 toistoa, tänään kieltämättä vähän tuntunu kropassa. Mutta vähän oon kyllä jääny koukkuun tuohon kahvakuulailuun, ottaa niin hyvin joka paikkaan.

Tänään kävin salilla juoksee matolla kun ei innostanut räntäsateeseen lähteä. Nyt oli vuorossa vähän vetoja 6×1km/4.30 ja puolen kilsan hölkkä palautuksella. Tuo vauhti meni kyllä yllättävän helposti ja sykekin pysyi enimmäkseen alle 160. Viimesen vedon lopun otin 3.50/km ja sitten karkas syke päälle 170. Kokonaisuudessaan treeni meni hyvin ja juoksu oli rennon oloista, vähän tuntuu että juoksutekniikka olis hieman parantunu ja saattaa se tietysti kuntokin vähän nousta.

Kyllä täältä vielä saadaan ihtesä kuntoon sinne tukholmaan.

Ei kommentteja: