maanantai 9. maaliskuuta 2015

Keväinen lenkkikeli!

Viime yönä ne alkoi taas yövuoron teot tälle viikoa. Onneks ensimmäiseen yöhön tullaan jo illalla klo18ja pääsee yöllä jo kahdelta pois. Yöllä oli mukavasti taas odotus taukoja ja kerkes kahvakuulailla mukavasti, sai taas niska- ja hartiaseutua vähän auki. Nukkumaan pääs jo hyvissä ajoin ja jaksoikin aamulla nousta jo kymmeneltä ylös.


Vähän aamupalaa nassuun ja odottelua, että voi lenkille lähteä. Puolilta päivin starttailin hölkkäilemään auringon paisteeseen. Aivan mahtava keli, aurinko paistoi ja pieni viima kävi. Suunnaksi satama ja vähän hölkkäilyä jyväsjärven rannassa. Kiersin kuokkalan siltaa pitkin ja sieltä viherlandian kautta kotiin. Matkaa tuli yhteensä reilu 11km. Loppumatkasta polvea vihloi taas jonkin verran, mutta ei aivan mahdottomasti. Oli kyllä kivaa kun ei tarvinnu nastoja laittaa jalkaan ja sai olla aurinkolasit päässä. Hiekat kun vielä harjataan pois niin sit on täydellistä =)


Meno tuntui koko matkan ajan kevyeltä ja rennolta ja jos ei polveen olisi pistänyt lopussa niin olisi voinut kyllä jatkaa vielä paljon enemmän juoksua. Keskisyke oli 136bpm ja keskivauhti 6.46min/km, joten vauhti on kyllä parantunut itsellä aika hyvin sykkeeseen nähden ja juoksuindeksi oli 56 eli huippu. Ilmeisesti sitä vanhakin vielä kehittyy edes vähän. Huomenna olis tarkoitus ottaa vähän kovempi 5km, jos on energiaa taas yövuoron jälkeen.

Ei kommentteja: