lauantai 7. maaliskuuta 2015

Irtiotto arjesta!

Perjantai päivä oli vapaa töistä ja kaverin kanssa aikataulut sopi yhteen, että saadaan pieni irtiotto arjesta aikaan. Kamppeet kasaan ja autolla kohti leivonmäen kansallispuistoa. Puolilta päivin saatiin rinkat selkään ja suunnaks soimalampi, tietysti pienten mutkien kautta, että saadaan kilometrejä edes vähän.

Reilu pari tuntia käppäilyä välillä vähän heikommalla polulla. Upotti välillä nimittäin aivan reilusti eikä osunu jalka aina pitkospuulle suolla. Lumikengät oli autossa, kun alussa oli niin hyvä polku ni vietiin ne pois, oli virhe. Viimenen 3.5km olis ollu just niitä vailla.

Päästiin kuiteski perille ja olihan pipo pikkusen verran märkä. Laitettiin saman tien notskiin tulet ja äkkiä kuivaa kampetta päälle. Räntää tuli nimittäin koko ajan välillä enemmän ja välillä vielä enemmän.

Laavu oli tosi hyvä ja hyvällä paikalla pienen mäen päällä. Päivä ja ilta meni mukavasti rupatellessa ja nautiskellessa hiljaisuudesta ja luonnosta, oli nimittäin rauhallista.

Puita tehtiin illalla vielä reilusti valmiiks ettei pimeässä tarvinu hakata. Nukku-matti iski kymmenen aikoihin molemmille ja notskiin laitettiiin vähän tulta vielä antamaan lämpöä. Keli ehken -1.

Yöllä heräilin muutamia kertoja kun pyörähdin makuualustalta pois ja kylmä tunkeutu laverilta pussiin. Muuten meni yö hyvin ja kuudelta nousin notskin lämmitykseen. Aamutoimet kaikessa rauhassa ja kamppeet kasaan. Autolla oltiin jo puolen kymmenen aikoihin.

Aivan mahtavaa teki tuommonen lyhytkin irtiotto arjesta, nyt jaksaa taas vähän aikaa kauoungin vilinää.

Ei kommentteja: