lauantai 28. maaliskuuta 2015

HCR-Yhteislenkki

Eilen oli kaikille avoin ja yhteinen hcr-yhteislenkki, jonka bongasin facesta. Tietysti piti lähtee testaamaan ja omassa ohjelmassakin luki 1h pk:ta.

Lenkki starttas klo 17 tourulan intersportilta. Meitä oli lähdössä kahdeksan reipasta hölkkäilijää. Interiltä lähdettiin hölkkäilemään minimanin taakse ottamaan vähän lämmittäviä ja avaavia harjoituksia.

Minimanin takaa jatkettiin palokkajärven rantaa motarin puolta ja motarin ali tuomiojärven rantaan ja taulumäen kautta takaisin interille.

Lenkkiä tuli kaiken kaikkiaan 8.8km mittarin ollessa päällä myös lämmittelyissä. Juoksu meni aivan ok muuten mutta itellä oli vaan aika kova närästys ja vähän väsymyskin edellisen yön huonojen unien vuoksi. Sillä luulen sykkeiden olleen hieman korkeammalla. Keskivauhti oli 6 42/km ja syke 146, ei ihan menny pk: ta, mutta aerobisella pysyttiin.

Lenkin jälkeen interissä tarjottiin meille palautusjuomat ja tietysti yritettiin saada ostamaan uusia kenkiä yms. Oli kyllä ihan hyviä tarjouksiakin. Mutta kokonaisuudessaan hauska yhteislenkki ja näitä on nyt kahden viikon välein.
http://www.asicstrainingclub.fi/
Tuolta sivuilta löytyy tarkemmat ajat sekä facesta tietysti. Rohkeasti mukaan!!

Ei kommentteja: