torstai 12. helmikuuta 2015

Läski sai läskin =)

Tänään se sitten tuli jo päivällä. Töihin olin lähössä kävelee niin tuli ilmoitus, että on noudettavissa matkahuollosta. Niinpä nopiaan lukko toisesta pyörästä reppuun ja kävellen kohti matkahuoltoa. Siellähän se nökötti pahviin ja muoviin pakattuna. Pahvit ja muovit irti jo matkahuollossa ja ei kun testailemaan.

Ja heti tuntu aivan mielettömältä. Tiesin, että tällä tulee vielä kivaa. Oli kuiteski laitettava nokka kohti työmaata, nyt ei kerkee mihinkään hulluttelemaan. Lämpöasteita oli ja kyllä vesi ja rapa lenti. Tuli kyllä aika nopiaan mieleen, että rapakaaret olis aika hyvät tässä touhussa. Pyörä parkkiin töihin ja kunnolla lukkoon telineeseen.

Töistä lähtiessä oli muutama aste pakkasta ja pinta jo vähän jäässä. Nyt on hyvä ettiä muutama polku ja testata läskiä. Löytyhän sitä jo hippoksen nurkilta eka polun pätkä ja sitten vaan harjun pururadalle polkua ajamaan. Renkaat on niin mukavan leveät ettei haitannu pyöräteilläkään paljoa muitten pyörien jäätyneet urat. Polulla oli kyllä aivan mahtava päästellä menemään ja kyllä mies nautti, siinä rentoutuu.

Nyt vaan odotetaan kovasti että kesällä keksiä jotain hauskaa läskillä jahka saa tosiaan maratonin hoidettua alta pois. Kyllä nyttenki vois yrittää kerran viikossa nauttia vähän polkujen kiertelemisestä juoksun ohessa. Työmatkat taidan ainaski polkea nyt tuolla.

Ei kommentteja: