torstai 26. helmikuuta 2015

Hyvät hölkkäilyt!

Eilen läskipyörästä puhkes rengas, ihan omavika ku laitoin liikaa painetta niin vannenauha repes muutamasta reiästä ja kiviä pääs vanteen ja kumin väliin hankaamaan. Ei hyvä!

Aamulla lähinkin sitten hölkkäämällä töihin. Matka tuntu jotenki nihkeältä, eikä jalat ollu ihan vetreimmillään eilisen salitreenin jäliltä. Tein eilen pitkästä aikaa kyykkyä, ja alkoihan ne reidet kramppaamaan jo neljännellä sarjalla, siihen loppu sitten se kyykkäys. Mutta juoksu ei ottanut koville oli vaan nihkeätä. Keskivauhti oli 6.39/km että ei nyt kovin paha ja syke 136. Töistä pääsinki sitten auton kyydissä pois.

Kotona vähän palasta ja pikkusen torkahin sängyllä. Ku heräsin ni oli lähettävä vielä ottaa vähän kovempi hölkkätreeni. Autolla satamaan ja tarkotuksena oli vetästä 5km vähän kovempaa. Pitkästä aikaa laitoin nastattomat kengät ja kyllä juoksu tuntui aivan erilaiselta. Alku lähti taas kerran pikkusen liian kovaa, kaks ekaa kilsaa alle 5min ja sitten joutu vähän löysäämään. Vähän veikkaan että olisin voinu jatkaa jos joku olis ollu vetämässä, mutta jotenki en yksin tykkää vetää mukavuusalueen yläpuolella. Mutta kaikkineen hyvä maku jäi hölkästä. 5km ja 26min keskisyke 161, että ei ihan maksmilla menty. Hyvä lenkki!!

Ei kommentteja: