maanantai 16. helmikuuta 2015

Hölkkä ja sali

Viime yö oli eka yövuoro pitkiin aikoihin. Sunnuntaina alotetaan illalla jo kuudelta ja päästään kahdelta pois ni tottuu vähän paremmin rytmiin. Kahen aikoihin olikin pakkasta reilu 17 astetta kun polin läskillä töistä, sormia meinas vähän palella ku otin väärät hanskat illalla kotoa, onneks ei kestä matka kauan kun tulee suoraan kotia eikä jää kikkailee matkalle. Nyt oon työmatkalla pitäny sykevyötä, eikä nuo sykkeet kovin korkealle nouse pyöräillessäkään keskisyke n.110-120 riippuen vähän päivästä ja fiiliksestä.

Tänään lähdin sitten aamupäivästä kokeilee hölkkää reilun viikon huilin jälkeen. Meno tuntu kyllä kevyelle, mutta syke nousee yllättävän korkealle. Vaikuttaako tuollanen tauko noin paljon sykkeeseen, ehken n. 10 lyöntiä korkeammalla kun normaalisti vaikka meno tuntuu kevyeltä ja muutenkin hyvältä. Mulla oli reppu selässä ja juoksin reilun 5km salille tekemään vähän jalkoja ja vatsoja josta juoksin vielä reilun km kotia. Juoksu tuntu nyt jotenki rennommalta ja kevyemmältä kuin sali treeni, voi tietysti vaikuttaa tuo kiva auringon paiste ja raitis ilma.

Töissä aloin eilen illalla tunnin välein käydä vetää muutaman leuan ja jos viikon välein lisäis aina yhden niin sehän kävis ihan hyvästä treenistä. Täytyy ens yönä jatkaa ni pysyy pirteämpänä. Tuntu muuten äkistään kovalle vetää tunnin välein vaan 2-3 leukaa myötäotteella.

Ei kommentteja: