lauantai 10. tammikuuta 2015

Tulihan sitä lunta!

Nyt rupiaa lunta olemaan jo jyväskylässäkin. Kyllä varmaan reilu 30cm on jo. Kolaa on saanu työnnellä ihan kivasti. Netin mukaan ladutkin on ajettu jo oikeastaan joka paikkaan, mutta ei oo nyt tullu käytyä hiihtää ja siitä onkin vähän huono omatunto. On tullu enemmän keskityttyä juoksuun tällä hetkellä.

Sain tulokset niistä kihun tutkimuksista ja tallentelinkin sykemittariin uudet alueet sikäli mikäli ne oikein ymmärsin tuloksista. Polarin mittarissa on viisi aluetta niin käsittääkseni pk1, pk2, vk1, vk2 ja maksimi olisivat nuo alueet??

Eilen olikin taas hölkkä 1h pk alueella ja lopussa 2*400m kovaa. Meno tuntui ihan kivalta ja ekaks 55min/7.2km 135 keskisykkeellä joka on 73% maksimista. Perään eka 400m 4.28/km ylämäkeen 159 keskisyke ja toinen 400m 4.01/km alamäkeen 154 keskisyke. Meno tuntu ihan hyvältä ja nyt oli juomareppukin mukana.

Lenkin jälkeen mittari näytti että oli perus harjoitus. Jospa tämä lähtis tästä nyt kulkemaan ja kunto kehittymään. Jalat on pieni arvoitus kuinka tulee kestämään kovemman harjoittelun. Ens viikolla tulee jo enemmän kilometrejä. Huomenna pitäs tehä 10km testi. Sitä odotellessa☺

Ei kommentteja: