tiistai 20. tammikuuta 2015

Tukholman maraton!

Viikonloppu oltiin tampereella viettämässä hotellielämää perheen kesken. Lauantaina testasin hotelli ilveksen salin ja kyllähän siellä hien sai pintaan. Sunnuntaina aamupalan jälkeen ajeltiin kotia kohti ja edessä olikin koko viikon jännittämäni pitkä lenkki.

Yhen aikaan olikin sitten kamppeet päällä ja uudet bluetooth kuulokkeet korvissa. Ei auttanu ku laittaa töppöstä toisen eteen. Matka tuntui ihan mukavalta ja mikäs siinä musiikkia kuunnellessa on köpötellä. Vauhti oli jo alkujaan siinä noin 8min/km. 12km kohdalla otin yhden geelin ja vettä naukkailin aina sillon tällön. 20km kohdalla alkoi jo olla energiat vähissä kun ei ollu syöny kuin aamipalan ja yhden rahkan. Kotia ku pääsin niin mittari näytti 22.5km ja vajaa 3h keskisyke 133bpm. Ihan ok lenkki.

Ei edes eilen ollu jalat mitenkään pahan tuntuiset ja energiat oli jo lataantunut niinpä se hulluus iski ja ilmottauduin tukholman maratonille. Nyt ei auta ku jatkaa säännöllistä treenaamista. Ja katotaan kuinka äijän käy. Tänään matolle juoksee 1h pk: ta ku ulkina on -20.

Viime viikolla tais tulla oma ennätys viikko 49.98km.

Ei kommentteja: